A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

“Велике будівництво” на Надвірнянщині: новий корпус школи і спортзал у Делятині

“Велике будівництво” на Надвірнянщині: новий корпус школи і спортзал у Делятині

У межах робочої поїздки Івано-Франківщиною об’єкти «Великого будівництва» відвідали народні депутати України Василь Вірастюк та Олександр Корнієнко. За участі заступника голови райдержадміністрації Лесі Свідрак, керівника апарату Миколи Кравчука, голови Делятинської ТГ Богдана Клим’юка, старости Чорного Потоку Василя Шовгенюка, підрядника виконання робіт ТОВ "ПРОМБУДСЕРВІС-КОСІВ" Михайла Коцаби.

16:19 08.07.2021

Вітаємо з Днем Родини!

Вітаємо з Днем Родини!

Шановні мешканці громади, прийміть щирі  вітання з Міжнародним днем родини! Ніхто не стане заперечувати істину, що родина була і залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Безумовно, людині дуже важко існувати без родини. Родина є тією  первинною і найважливішою цеглиною, на якій стоїть наша Держава. Українці споконвіків вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Саме тому родини в нашій країні є основним елементом суспільства, носієм високої моралі, культури та історичного спадку поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас. Тож зичимо кожній українській родині міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

10:27 08.07.2021

Вітаємо з Днем Ангела Іванів та Іванок!

Вітаємо з Днем Ангела Іванів та Іванок!

У кожного з нас є свій невидимий ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно ми впевнені, що він завжди десь біля нас. Хочемо в цей радісний святковий день побажати вам  і вашим ангелам побільше сонячних днів, радості в житті й любові до ближніх. Хай небесний опікун подарує безліч якостей: доброту, повагу до інших, щирість і чесність. Бажаємо не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків по житті і пишатися тим ім'ям, що подарували вам батьки.....

08:39 07.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь