Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії  коронавірусу

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 05 липня до 11 липня 2021 року здійснили 1144 моніторингові відвідування, виявили 50 порушень (4%), склали 27 протоколів, винесли 34 приписи та пропозиції, направили 6 листів в органи місцевого самоврядування.

16:09 12.07.2021

Вітаємо з Днем ангела Петрів, Павлів, Павлінок, Павлівних, Павловичів, Петрівних та Петровичів!

Вітаємо з Днем ангела Петрів, Павлів, Павлінок, Павлівних, Павловичів, Петрівних та Петровичів!

12 липня ми відзначаємо свято Петра і Павла. Апостоли Петро і Павло особливо шануються як учні Ісуса Христа, які після смерті та воскресіння Сина Божого почали проповідувати й поширювати вчення Євангелія по всьому світу. Образи цих Святих золотою ниткою вплетені в історію нашого рідного краю. Від щирого серця вітаємо вас з цим великим святом! Бажаємо міцного здоров’я, щастя і благополуччя кожній родині. Нехай завжди буде благословенна наша українська земля, а свято увійде в кожен дім світом, щастям і радістю. Многая літ  і всіх земних благ.

08:42 12.07.2021

Вітаємо із храмовим святом отця Івана Кепещука та всіх парафіян храму «Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла» ПЦУ  в смт Делятин!

Вітаємо із храмовим святом отця Івана Кепещука та всіх парафіян храму «Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла» ПЦУ в смт Делятин!

Всечесний отче Іване та парафіяни Храму «Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла» ПЦУ  в смт Делятин, щиро вітаємо вас із Храмовим святом! Храмовий празник є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки, одержані протягом року. У цей святковий день складаю щиру подяку Вам отче Іване та всім парафіянам, які своєю жертовною молитвою і підтримкою старались, щоб парафія стала такою, яка є в сьогоднішній день: величною і красивою. А це все жертовна праця небайдужих парафіян. Нехай Господь, бачачи працю ваших рук та чуючи Вашу молитву, винагородить всіх вас і нехай ця нагорода сторицею знайде кожного, хто її заслужив. Об’єднаймося в любові один до одного, пам’ятаймо про свій громадянський обов’язок перед державою. І в цей непростий час бажаю вам не втратити ту божественну духовну силу, основою якої завжди була, є і буде християнська віра, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє. Нехай це свято принесе світло до ваших родин, затишок та Господню благодать і наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові. Нехай Господь обдаровує всіх вас многими літами, міцним здоров’ям, духовною силою, наснагою, дарує всесильну свою допомогу у щирій праці на славу Христової Церкви, нашої громади та всієї України.

08:19 12.07.2021

11 липня день рибалки в Україні

11 липня день рибалки в Україні

Традиційнодень рибалки відзначають у другу неділю липня. Цей день приурочений до Всесвітнього дня рибальства. В Україні цей день на законодавчому рівні заснував Леонід Кучма в 1995 році. Свято створено, щоб підтримати всіх людей, що мають відношення до рибальської сфери в професійному плані, і порадувати любителів риболовлі вихідного дня.

10:15 11.07.2021

Вітаємо з днем народження настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ в смт Делятин отця Петра Мойсяка!

Вітаємо з днем народження настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ в смт Делятин отця Петра Мойсяка!

Щиро вітаємо з днем нородження! Бажаємо енергійності, стійкості духу, наснаги, реалізації планів та нових ідей. Нехай успіх завжди буде на Вашому боці, а будь-яка справа має позитивний результат! Міцного здоров'я та натхнення для плідної праці у Божому винограднику, достатку, радості, любові та многая літ!

10:02 11.07.2021

Вітаємо з днем народження старосту Чорноославського старостинського округу Жолобчука Петра Івановича!

Вітаємо з днем народження старосту Чорноославського старостинського округу Жолобчука Петра Івановича!

Щиро вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо  міцного здоров'я та натхнення для щоденної роботи, успіхів у всіх починаннях, любові та родинного затишку, хай в домі завжди панує радість, спокій та достаток, а серце повниться милосердям та добрими намірами!

09:52 11.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь