A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем Ангела Іванів та Іванок!

Вітаємо з Днем Ангела Іванів та Іванок!

У кожного з нас є свій невидимий ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно ми впевнені, що він завжди десь біля нас. Хочемо в цей радісний святковий день побажати вам  і вашим ангелам побільше сонячних днів, радості в житті й любові до ближніх. Хай небесний опікун подарує безліч якостей: доброту, повагу до інших, щирість і чесність. Бажаємо не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків по житті і пишатися тим ім'ям, що подарували вам батьки.....

08:39 07.07.2021

Інформація для  суб'єктів господарювання.....

Інформація для суб'єктів господарювання.....

   Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 (із змінами від 12.05.2021 №517) "Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції" департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації розпочинає прийом документів за таким напрямком - дотація за приріст корів. Дотація за приріст корів надається на безповоротній основі суб'єктам господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, за кожну наявну прирощену корову власного відтворення, на яку збільшено основне стадо на 1 липня поточного року порівняно з наявним поголів'ям корів станом на 1 січня поточного року, в розмірі ЗО 000 гривень за одну голову. Для отримання дотації за приріст корів суб’єкти господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, подають до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації (вул. Грушевського, 21 каб. № 713, м. Івано-Франківськ, тел. 55-21-63, 066-370-42-49) до 1 вересня 2021 року такі документи: - заявку; - довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком; - копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпечення їх кормами (форма №24 (річна) станом на 1 січня; - копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин (форма №24 (місячна) за січень - червень поточного року; - виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин про загальну кількість наявних ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів, зокрема корів, що народжені у господарстві суб'єкта господарювання, який є юридичною особою і власником корів, станом на 1 січня та 1 липня поточного року.

14:43 06.07.2021

З Днем Національної Поліції України!

З Днем Національної Поліції України!

Шановні працівники поліції! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України! Національна поліція України створена для забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки.  Сьогодні ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.  Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров'я, миру, злагоди, вірності службовому обов'язку та успішної служби на благо Українського народу!

09:49 04.07.2021

Вітаємо з професійним святом бойовий склад та ветеранів військово- морських сил України!

Вітаємо з професійним святом бойовий склад та ветеранів військово- морських сил України!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом!  Сьогодні морська авіація, війська берегової оборони, кораблі і судна сумлінно виконують складні та відповідальні завдання, прикривають морські та сухопутні ділянки державного кордону України.

09:42 04.07.2021

Вітаємо з днем народження члена виконкому Делятинської селищної ради Бойко Віру Василівну!

Вітаємо з днем народження члена виконкому Делятинської селищної ради Бойко Віру Василівну!

З нагоди дня народження прийміть найщиріші вітання! Бажаємо Вам міцного здоров'я, душевного спокою, радості та достатку, хай кожен день приносить любов та сонячний настрій, а доля завжди буде прихильною до Вас! Многая літ і всіляких гараздів!

09:15 03.07.2021

Вітаємо з Міжнародним днем спортивного журналіста!

Вітаємо з Міжнародним днем спортивного журналіста!

Бути кваліфікованим спортивним журналістом – це особливе покликання, яке вимагає професійного відношення, глибоких знань та любові до унікального світу спорту, універсальних олімпійських цінностей.

09:40 02.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь