Головне управління статистики інформує. У 2021р. відбулися зміни в структурі споживання населенням області. Зокрема, більше ніж роком раніше в середньому одним жителем області спожито овочів і баштанних продовольчих культур на 1%, або 156 кг на одну особу в рік, м’яса та м’ясопродуктів – на 2,7% (51 кг), риби і рибопродуктів – на 5,3% (10 кг), плодів, ягід та винограду – на 7% (58 кг), цукру на 7,3% (34 кг), олії – на 16% (15 кг). Разом з тим, споживання картоплі зменшилось на 2,3% і склало 183 кг на одну особу за рік, хлібних продуктів – на 3,2% (109 кг), яєць – на 4% (265 шт), молока та молочних продуктів – на 7,2% (279 кг).
09:41:31 09.08.2022