A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Сьогодні 25 червня відбулось засідання 10 позачергової сесії...

Сьогодні 25 червня відбулось засідання 10 позачергової сесії...

25 червня 2021 року в приміщенні Народного Дому смт Делятин відбулася 10 позачергова сесія Делятинської селищної ради територіальної громади. На засіданні було розглянуто і  прийнято рішення  Порядку Денного:

18:34 25.06.2021

25 червня День митної служби України...

25 червня День митної служби України...

    День митної служби України відзначається щорічно 25 червня в день ухвалення Верховною Радою України у 1991 році Закону про митну справу в Україні. Відповідний Указ Президента України про празднечні і пам’ятні дати  № 353/92 був підписаний 22 червня 1992 року, свято носить назву «День митної служби України». Митна служба - один з основних атрибутів держави. Проголошення державного суверенітету і незалежності України в 1991 році зумовило нагальну потребу в забезпеченні належного захисту економічних інтересів країни.

09:15 25.06.2021

Святкування 30-ліття Делятинського ЗДО "Карпатська колисанка"

Святкування 30-ліття Делятинського ЗДО "Карпатська колисанка"

    23 червня колектив і вихованці Делятинського ЗДО «Карпатська колисанка» урочисто відсвяткували 30-річчя від дня заснування закладу. На урочисту подію були запрошені голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, голова Делятинської територіальної громади Богдан Клим’юк, парох Делятинської релігійної громади УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці отець Богдан Іванюк,директор ЗДО (ясла-садок) "Янголятко" Галина Сич; керівник «Інклюзивно-ресурсного центру» Надвірнянської міської ради Галина Винник, колишній завідувач Делятинського ЗДО «Карпатська колисанка» Галина Черленюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської територіальної громади Михайло Гаврилюк, заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської ТГ Руслана Дідик, спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської ТГ Мар’яна Яворська, колишній секретар Делятинської селищної ради Віра Кухтарук, колишні працівники дошкільного закладу та інші.

17:50 23.06.2021

23 червня - День державної служби!

23 червня - День державної служби!

День державної служби — професійне свято в Україні, що відзначається щорічно 23 червня — у День державної служби ООН. Свято встановлено в Україні «…зважаючи на роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН…» згідно з Указом Президента України «Про День державної служби» від 4 квітня 2003 року № 291/2003.

08:21 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь