A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Міжнародний день дружби, який традиційно святкується 30 липня...

Міжнародний день дружби, який традиційно святкується 30 липня...

Міжнародний день друзів – чудова нагода, щоб, незалежно від життєвих обставин  нагадати своїм друзям про те, наскільки вони важливі. Воно є гарним приводом, аби зібратися дружною компанією, поділитися приємними спогадами й розповісти про хороші новини. Усталених традицій святкування Дня друзів немає, тому кожен має змогу провести його у дружній обстановці, як забажається. Якщо ж зустрітися неможливо, то можна зателефонувати або написати друзям, привітавши їх зі святом. Дружба є найважливішим елементом як взаєморозуміння, так і гарних, добросусідських відносин. Ми, люди, всі такі різні, у нас можуть бути зовсім своєрідні погляди на одні й ті ж речі, різна культура, різні підходи у вирішенні тих чи інших питань, але не маючи дружби між собою, ми починаємо наражати на небезпеку не тільки оточуючих нас людей, але також і самих себе.

09:23 30.07.2021

30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми

30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Сьогодні, 30 липня, Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він був започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою підвищення рівня проінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

09:12 30.07.2021

До уваги жителів громади! Планові вимкнення...

До уваги жителів громади! Планові вимкнення...

У зв’язку з плановими роботами 09.08.2021 з 08:00 по 17:00 буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: - Білі Ослави (вул.Івана Франка) У зв’язку з плановими роботами 09.08.2021 з 08:00 по 22:00 буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: - Делятин (вул.І.Франка, вул.І. Франка) У зв’язку з плановими роботами 10.08.2021 з 08:00 по 17:00 буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: - Делятин (вул.Погрібнич, вул.Руднєва, вул. Руднєва) У зв’язку з плановими роботами 10.08.2021 з 08:00 по 22:00 буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: - Заріччя (вул.Марійки Підгірянки, вул.Руднева, вул. Руднєва, вул.Федьковича, Невідома) У зв’язку з плановими роботами 10.08.2021 з 08:00 по 18:00 буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: - Чорні Ослави (Невідома, ур.Княжів, уч.Княжів)

16:46 29.07.2021

Які вимоги до дитячого харчування ставить прийнятий за основу законопроект

Які вимоги до дитячого харчування ставить прийнятий за основу законопроект

      Верховною Радою на останній сесії прийнято за основу проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС».

15:31 29.07.2021

Сьогодні в Україні відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Сьогодні в Україні відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

     Сили спеціальних операцій - окремий вид Збройних сил, який складається із добре навчених та мотивованих військових, здатних вести підривну діяльність в тилу ворога, організовувати партизанську боротьбу на окупованих територіях, звільняти або захоплювати важливих заручників.Військовослужбовці Сил спеціальних операцій є військовою елітою України, професійно виконують найскладніші та найнебезпечніші бойові завдання й завжди дотримуються свого кредо – перевага якості над кількістю. Сьогодні воїни-спецпризначенці по праву вважаються представниками одного із найбільш сучасних компонентів Збройних Сил України, який здатний ефективно виконувати широкий спектр спеціальних і бойових завдань у будь-яких умовах обстановки.

09:36 29.07.2021

Вітаємо з Днем народження адміністратора відділу ЦНАП Федорчук Іванну Василівну!

Вітаємо з Днем народження адміністратора відділу ЦНАП Федорчук Іванну Василівну!

Бажаємо міцного здоров’я, радості, веселощів, достатку Вам і всім рідним і близьким. А ще безліч посмішок, впевненості у завтрашньому дні, успіхів і величезного, неосяжного, щоденного  жіночого щастя! Бажаємо щоб усе життя було наповнене тільки найкращими моментами. Нехай удача завжди буде під рукою, достойні люди будуть поруч, а Янгол-охоронець завжди Вас  захищає.

08:11 29.07.2021

Eксплуатаційний дозвіл з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження

Eксплуатаційний дозвіл з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження

Держпродспоживслужба роз’яснює: як операторам ринку харчових продуктів отримати експлуатаційний дозвіл з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження.

16:18 28.07.2021

28 липня відзначається Всесвітній день боротьби з гепатитом...

28 липня відзначається Всесвітній день боротьби з гепатитом...

Щорічно 28 липня відзначається Всесвітній день боротьби з гепатитами, який в 2021 році проходитиме під гаслом «Гепатит не може чекати». Враховуючи те, що кожні 30 секунд у світі вмирає 1 людина від захворювання, що пов’язане з гепатитом, навіть в умовах теперішньої кризи, визнаної COVID-19, Всесвітня організація охорони здоров’я не відмовляється від активної боротьби з вірусними гепатитами. Вірусний гепатит уражає сотні мільйонів людей у ??всьому світі. За оцінками ВООЗ, щорічно реєструється 1,4 мільйона випадків захворювання на гепатит А. Більше 240 мільйонів людей мають хронічну інфекцію гепатиту В, а від його наслідків щорічно помирає близько 780 000 чоловік. Хронічною інфекцією гепатиту С страждають 130-150 мільйонів людей у ??світі, щороку від пов’язаних з гепатитом С хвороб печінки вмирають 350 000-500 000 чоловік.

10:28 28.07.2021

Відпочинок дітей з Луганщини...

Відпочинок дітей з Луганщини...

27 червня парафіяни Церкви Християн Cуботнього Дня, провожали  дітей з Луганської області а саме із села Сиротіне, яке дуже постраждало внаслідок пожежі. Діти  7 днів безкоштовно відпочивали у селі Білі Ослави в церкві Християн Суботнього Дня. Також діти  їздили на екскурсії, ознайомлюючись з красою, звичаями та колоритом карпат. На прощання представники Делятинської ради подарували сувеніри на згадку про Делятинську громаду та запросили приїжджати ще.

08:26 28.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь