A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Щиро вітаємо з Днем народження старосту Зарічанського старостинського округу Яворську Любов Степанівну

Щиро вітаємо з Днем народження старосту Зарічанського старостинського округу Яворську Любов Степанівну

  Бажаємо творчої наснаги та успіхів у всьому, а головне – здоров’я та щастя в цьому житті. Нехай у справах будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість, справедливість та бажання допомогти ближньому. Нехай цей день принесе тільки добрі емоції та яскравий настрій, гармонії в душі і відчуття, що кожен прожитий день є самим щасливим! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Успіхів Вам у майбутніх звершеннях в ім’я процвітання рідного краю та держави!

09:42 27.07.2021

Церемонія нагородження змагань з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO та серії HESU....

Церемонія нагородження змагань з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO та серії HESU....

Продовжуємо фотозвіт з неймовірно екстримальних змагань з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO серії HESU. На церемонію були запрошені поважні гості: народний депутат Василь Вірастюк, голова Надвірнянської територіальної громади Зеновій Андрійович, голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз, приватний підприємець Юрій Голіней, які вручали нагороди переможцям змагань. Нагороджували переможців грамотами та подарунками. Призери в свою чергу традиційно поливали один одного шампанським . Нагадаємо, що першого дня змагань серед аматорів, взяли участь понад 140 учасників, наступного дня змагання проводилися серед професіоналів участь у яких взяли понад 50 учасників. Серед учасників перегонів були жителі Делятинської територіальної громади: Зеленевич Микола, Дідик Юрій, Струк Віталій, Щербюк Роман. Пишаємося нашими мужніми і сміливими хлопцями. 

09:41 27.07.2021

Шалений фінал  HARD ENDURO.....

Шалений фінал HARD ENDURO.....

25 липня відбувся фінал шалених змагань за Кубок України з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO серії HESU, у селі Білі Ослави. Два дні екстремальної їзди на витривалість, крос-кантрі та мототріала,  мотоциклісти протягом декількох годин мчали гірським лісом, долаючи серйозні перешкоди за цим всім спостерігали сотні вболівальників, які разом з учасниками переживали хвилювання, захоплення та адреналін. Після закінчення змагань розпочався святковий концерт за участі творчих колективів. На церемонії нагородження було висловлено подяки всім людям які доклали зусилля до організації та проведення спортивних змагань. Особливу подяку висловлюємо члену Івано-Франківської обласної федерації мотоциклетного спорту України Михайлу Попелюку та члену виконавчого комітету Делятинської селищної ради Лейбюку Івану за активну громадянську позицію, значний внесок у популяризацію мотоциклетного спорту та організацію змагань кубка України з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO 2021 та етапу серії HESU 2021 на території громади.

23:07 26.07.2021

Вітаємо  всіх професіоналів і любителів з Днем парашутиста...

Вітаємо всіх професіоналів і любителів з Днем парашутиста...

День парашутиста щорічно відзначається українськими професіоналами та любителями парашутизму 26 липня. Він не є офіційним, втім цю дату відзначають всі, хто хоч якимось чином пов'язаний з цим видом діяльності.

09:55 26.07.2021

З Днем працівника торгівлі та громадського харчування...

З Днем працівника торгівлі та громадського харчування...

Шановні і дорогі наші працівники торгівлі! Настав сьогодні Ваш день – День торгівлі! Бажаємо Вам гарного попиту на весь асортимент товару, благополуччя у всьому, добрих і ласкавих покупців! Торгівля – одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але перш за все є засобом спілкування людей один з одним. З нагоди професійного свята дозвольте Вам побажати впевненості у кращому майбутньому, здоров’я і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, родинного тепла, посмішок покупців, економічної стабільності та процвітання.

08:46 25.07.2021

25 липня День зубного техніка...

25 липня День зубного техніка...

День зубного техніка, відзначається щорічно 25 липня... На даний момент зубний технік – окрема професія в сучасній стоматології. Їх часто плутають безпосередньо зі стоматологами або зубними лікарями, але на відміну від них, зубний технік дуже рідко зустрічається з пацієнтами, тому що ця професія в основному і є чисто технічна. Її нерідко порівнюють з професіями годинникаря або ювеліра.

08:33 25.07.2021

Стартував перший день змагань за Кубок України з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO

Стартував перший день змагань за Кубок України з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO

Сьогодні під звук трембіти відбулося офіційне відкриття змагань за Кубок України з мотоциклетних перегонів HARD ENDURO серії HESU, у селі Білі Ослави. Розпочали відкриття з благословення отця Василія Ужитчака  та привітання голови Делятинської територіальної громади Богдана Клим`юка, члена громадської організації Івано-Франківської обласної Федерації мотоциклетного спорту Михайла Попелюка,  старости с. Білі Ослави Миколи Дячука. Керівництво побажало всім успіху та незабутніх вражень. Була відслужена панахида за Романом Фуриком, який був організатором змагань «Ендуро» та віддав своє життя за збереження єдності України…

18:32 24.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь