Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітаємо з днем народження члена виконавчого комітету Делятинської селищної ради Струка Василя Васильовича!

Вітаємо з днем народження члена виконавчого комітету Делятинської селищної ради Струка Василя Васильовича!

Прийміть найщиріші побажання з нагоди Вашого дня народження! Міцного Вам здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів! Многая літ і рясних Божих благословінь!

06:13 30.08.2021

Відбулися святкування в Білоославському старостинському окрузі....

Відбулися святкування в Білоославському старостинському окрузі....

З нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України та святкування Храмового свята Успіння Пресвятої Богородиці в Білоославському старостинському окрузі відбувся урочистий концерт. Перед виступами обдарованих артистів місцеві священнослужителі відслужили панахиду біля пам'ятника Т. Шевченку. Голова територіальної громади Богдан Клим'юк та староста с. Білі Ослави Микола Дячук відзначили подяками Делятинської селищної ради сподвижників духовенства, воїнів та повстанців часів УПА, активних громадських діячів, працівників органу місцевого самоврядування, педагогів, медиків,  почесних мешканців цього мальовичого села і не тільки.... Старалися згадати про кожного, хто своєю невтомною і багаторічною працею впродовж більшої частини життя старався зробити життя односельчан трошки кращим, зберегти і передати прадавні традиції та звичаї новим поколінням, активно займався громадською діяльністю, вихованням молоді, допомагав тим, хто цього потребував.... Після нагородження всіх учасників святкового дійства чекала смачна гуцульська гостина від місцевих ґаздів і ґаздинь...

21:36 29.08.2021

Вітаємо із професійним святом шахтарів!

Вітаємо із професійним святом шахтарів!

Сьогодні свято у сміливих людей, які виконують небезпечну роботу. Сьогодні День шахтаря. Бажаємо  вам легких спусків і підйомів, будьте завжди гранично обережні і терплячі! Спасибі за тепло і світло, які завдяки вашій праці є в наших будинках! Щиро бажаємо всім вам і вашим родинам, тепла, добробуту, затишку і любові! Хай Господь допомагає у всіх справах!

07:46 29.08.2021

Вітаємо з Днем авіації України!

Вітаємо з Днем авіації України!

Шановні авіатори України!  Прийміть найщиріші вітання з Днем авіації України - великим і славним нашим святом, що благословенно являє перед усім світом торжество віковічної мрії нашого народу - відродити сильну і незалежну повітряну державу!  Ваша фахова майстерність та високий професійний рівень визнані у всьому світі. В цей день бажаю всім святкового настрою, невичерпних сил і наснаги, особистого і родинного щастя, міцного здоров'я, успіхів та добробуту! Я вірю, що завдяки вашим зусиллям авіація України буде займати провідні місця у світі, ви будете авангардом прогресу та економічного відродження України.  Нехай Ваші помисли будуть такими чистими, як небо, успіх таким же швидким та невпинним, як зліт авіалайнера!

07:57 28.08.2021

Вітаємо жителів Білоославського старостинського округу із храмовим святом Успіння Пресвятої Богородиці!

Вітаємо жителів Білоославського старостинського округу із храмовим святом Успіння Пресвятої Богородиці!

Щиро бажаємо, щоб в день цього величного свята Матір Божа зіслала Свої щедрі благодаті на вас і ваші родини, хай серця повняться радістю, любов'ю і спокоєм, а Господь щедро обдаровує всілякими гараздами на многая і благая літ!

05:47 28.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь