A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Відбувся літературний захід для ВПО Делятинської громади.

Відбувся літературний захід для ВПО Делятинської громади.

11.11.2022 року в приміщенні інформаційного штабу для ВПО Делятинської територіальної громади відбувся перший літературний захід для ВПО громади. Тема заходу «Презентація новинок сучасної української літератури для ВПО». Спікером заходу виступила завідувачка Делятинської бібліотеки  Квітослава Брунько. Вона є фахівцем з великої літери, яка може привити любов до літератури з першого відвідування її закладу. Така зустріч виявилася дуже актуальною для ВПО громади. Під час тимчасового перебування в громаді - бібліотека є затребувана в школярів ВПО для підбору літератури та виконання домашніх завдань. Також популярністю заклад користується і у пенсіонерів ВПО  та молодих батьків які здійснюють  догляд за дітьми і можуть приділяти час читанню. Захід виявився цікавим та результативним - шість учасників заходу відразу по закінченню оформили собі читацькі абонементи та вибрали літературу для домашнього читання. На прохання ВПО громади прийнято рішення в подальшому і на далі проводити такі літературні заходи в громаді - про анонси наступних заходів будемо повідомляти в Вайбер группі ВПО громади та на сторінці  у ФБ. Ініціатором заходу  стала Громадська організація "Сімейне коло/ громадська експертиза". Завдяки  проєкту фінансової підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджує ГОКрим_ SOS.

22:58 12.11.2022

Зафіксовано випадки сказу серед тварин в Івано-Франківському та Коломийському районах

Зафіксовано випадки сказу серед тварин в Івано-Франківському та Коломийському районах

Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ домашнього кота в населеному пункті Ямницької сільської громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

16:11 09.11.2022

З Днем культури та майстрів народного мистецтва

З Днем культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні ми святкуємо День культури у найскладніший час за весь період незалежності України, вороги нищать все українське. Вони ненавидять українську культуру. Розкрадають українські музеї, палять українські книжки, мародерять об’єкти культури. Але перемога за нами! Український народ, культуру, волю не зламати!!!

11:01 09.11.2022

З Днем української писемності і мови

З Днем української писемності і мови

Рідна мова і писемність — це основа у становленні кожного народу і нації. Українська мова і писемність допомагала нам століттями берегти свою самобутність, передавати знання, пам’ятати про те, ким ми є.

09:58 09.11.2022

Увага!!! Штормове попередження....

Увага!!! Штормове попередження....

В 2-ій половині дня 08 листопада, вночі та вранці 09 листопада по області та місту очікується туман з видимістю 100-500 м. (1 рівень небезпечності, жовтий).

16:15 08.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь