A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в м. Івано-Фраківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

16:07 17.10.2022

Як отримати щеплення від COVID-19 і де це зробити?

У департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації пояснюють: в області діє 121 пункт щеплення і три центри масової вакцинації населення, де можна отримати щеплення навіть без попереднього запису. Подбали й про маломобільні групи населення, адже до них та в організовані колективи проводити імунізацію виїжджають мобільні бригади, варто тільки звернутися до сімейного лікаря чи безпосередньо в один із пунктів або центрів вакцинації. Перелік пунктів і центрів вакцинації, а також контакти для запису знаходяться за посиланням – https://bit.ly/vaccinationpoints.

10:47 17.10.2022

У разі знищення трудової книжки під час війни наявність стажу можуть підтвердити свідки

Підтвердити наявний трудовий стаж у разі знищення трудової книжки та відповідних записів через бойові дії можуть свідки. Це передбачено доповненнями до «Порядку підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів у ній», які Кабінет міністрів України затвердив 27 вересня 2022 року.

10:43 17.10.2022

Бронювання військовозобов'язаних аграріїв відбуватиметься виключно через електронний кабінет

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації інформує, що електронний сервіс (електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних) починає працювати в штатному режимі, - про це повідомив державний секретар Міністерства аграрної політики та продовольства України Віктор Канцурак.

10:22 17.10.2022

Отримати інформацію про дату виплати пенсії та сплату єсв можна на телефон

Отримати інформацію від Пенсійного фонду України можна на телефон чи електронну пошту. Для цього потрібно скористатися послугами дистанційного інформування на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

10:21 17.10.2022

Від ідентифікації та реєстрації тварин залежить здоров'я людей

Департамент агропромислового розвитку обласної військової адміністрації повідомляє, що внаслідок відкритої агресії російської федерації проти України відбувається значне погіршення контролю за обліком та переміщенням тварин, зокрема, через зменшення рівня їх ідентифікації, що створює загрозу для харчової безпеки в країні.

10:19 17.10.2022

До уваги делятинців

Інформуємо про те, що 17 жовтня після обіду по водогоні Делятин-Любіжня тимчасово припинять водопостачання, проводяться ремонтні роботи. Об'їзд на  вул. Любіжня через вул. Погрібнич.

09:48 17.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь