A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Щиро вітаємо заступника голови Делятинської селищної ради Северилова Степана  Вячеславовича із присвоєнням чергового військового звання!

Щиро вітаємо заступника голови Делятинської селищної ради Северилова Степана Вячеславовича із присвоєнням чергового військового звання!

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації заступник селищного голови Северилов Степан Вячеславович стоїть на захисті Державного Северенітету та боронить кордони нашої Держави у лавах Збройних Сил України... Нещодавно наказом командира Корпусу резерву сухопутних військ ЗСУ N 32 від 4 квітня 2024 року Степану Северилову було присвоєно чергове військове звання "майор". Щиро вітаємо і бажаємо успіхів у благородній справі захисту Батьківщини! Хай Господь оберігає і дає витримки та наснаги! Переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

13:07 13.04.2024

Відбулася нарада з директорами закладів освіти громади: обговорювали можливості створення академічного закладу освіти...

Відбулася нарада з директорами закладів освіти громади: обговорювали можливості створення академічного закладу освіти...

12 квітня 2024 року в залі засідань Делятинської селищної ради відбулася нарада селищного голови Богдана Клим'юка, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської селищної ради Руслани Дідик спільно з директорами закладів освіти Делятинської громади. В ході наради обговорювалося питання пошуку можливостей для створення в громаді профільного та академічного ліцеїв. Створення такого закладу освіти дозволить учням Делятинської громади здобувати профільну освіту на початковому її етапі. Також були обговорені питання перспективи та стратегія розвитку освітніх закладів в найближчому майбутньому.

16:05 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь