A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ  ДЕЛЯТИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ДЕЛЯТИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

В зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України, для організації відсічі збройній агресії та всебічної допомоги Збройним силам України, керуючись Законом України «Про основи національного спротиву», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 №1447 «Про затвердження порядку організації, забезпечення та проведення підготовки добровольчих формувань територіальних громад до виконання завдань територіальної оборони», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 №1448 «Про затвердження Порядку застосування членами добровольчих формувань територіальних громад особистої мисливської зброї, стрілецької зброї, інших видів озброєння та боєприпасів до них під час виконання завдань територіальної оборони», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 №1449 «Про затвердження Положення про добровольчі формування територіальних громад», Надвірнянська районна військова адміністрація проводить захід по питанню створення добровольчих формувань територіальних громад. Запрошуються усі зацікавлені по цьому питанню особи. Захід розпочнеться 16 лютого 2023 року об 11.00 год у приміщення Надвірняської РДА.

16:37 15.02.2023

В Делятинській ТГ відбулося чергове засідання виконавчого комітету

В Делятинській ТГ відбулося чергове засідання виконавчого комітету

14 лютого 2023 року в залі засідань Делятинської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засіданні було заслухано звіти керівників про роботу структурних підрозділів, керівників установ та організацій, окремих бридичних осіб. комунальних установ, що підпорядковані селищній раді та прийнято рішення з таких питань Порядку денного:

10:30 15.02.2023

Вітаємо зі святом Стрітення Господнього!

Вітаємо зі святом Стрітення Господнього!

Вітаємо зі Стрітенням Господнім, бажаємо, щоб у житті траплялися важливі та прекрасні зустрічі, щоб люди, які несуть щастя і світло, не проходили повз. Нехай серцю вистачає мудрості побачити диво у найпростіших речах. Нехай радість кожного дня, подарованого Богом, перетворює життя на чудове свято. Миру, любові та віри всім нам!

08:23 15.02.2023

За сприяння спеціалістів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини споживачам повернуто кошти ..

За сприяння спеціалістів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини споживачам повернуто кошти ..

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечують захист прав та задоволення вимог споживачів шляхом попереднього розгляду звернень.

08:21 15.02.2023

Увага! Бережіть бджіл від хімічного токсикозу!

Увага! Бережіть бджіл від хімічного токсикозу!

Державна фітосанітарна інспекція Івано-Франківської області нагадує сільгоспвиробникам, що всі обробки сільськогосподарських культур хімічними засобами захисту рослин (далі - ХЗЗР) необхідно проводити згідно плану, узгодженого з органом місцевого самоврядування. Фізичні та юридичні особи, які застосовують ХЗЗР під час цвітіння медоносних рослин, згідно статті 37 Закону України «Про бджільництво» зобов’язані не пізніше ніж за три доби до початку обробки попередити про це пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані 10 км від оброблених площ письмовим повідомленням, а також по радіо чи через місцеву пресу. При цьому повідомити точну дату обробки, територію і культури, що будуть оброблюватися, назву препарату, форми і методи його застосування, ступінь і строки дії токсичності препарату і вказівку щодо строку ізолювання бджіл. Власники пасік повинні обов’язково зареєструватись в територіальній громаді, на території якої вони знаходяться, своєчасно інформувати ТГ, сусідні господарства про місця перебування своїх пасік на стаціонарі і при перевозках.

11:33 14.02.2023

Цифровізуємо процес усиновлення: на порталі Дія доступні 5 нових послуг

Цифровізуємо процес усиновлення: на порталі Дія доступні 5 нових послуг

На порталі Дія доступні одразу п'ять нових послуг, які спрощують і пришвидшують процес усиновлення дитини. До цього українці вже могли подати заяву про отримання консультації з усиновлення дитини та зареєструватися усиновлювачем онлайн.

10:03 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь