A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Делятинську громаду вкотре сколихнула сумна звістка про трагічну загибель бійця, уродженця с. Заріччя...

Делятинську громаду вкотре сколихнула сумна звістка про трагічну загибель бійця. Жовнірович Любомир Степанович 06.11.1980 р.н., солдат, снайпер ( 2 категорії) 1 відділення спеціального призначення 3 взводу військової частини А4438, загинув під час бойового завдання 18.12.2022 року,  отримавши смертельні поранення несумісні з життям. Вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність під час виконання бойового завдання в районі села Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.  Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям нашого героя. Пам'ять про мужнього воїна буде жити вічно у серцях рідних та всіх українців, чий спокій боронив наш захисник.  Не забудемо! Не пробачимо! Слава Героям! 

13:16 21.12.2022

Селищний голова привітав з 93- річчям члена УПА делятинця Миколу Негрича

18 грудня свій 93-й день народження відзначав один з останніх "упівців" Делятина, Микола Негрич. Привітати пана Миколу завітали селищний голова Богдан Клим'юк та завідувач краєзнавчого музею Андрій Мисюк, побажали дідусеві міцного здоров'я та всіх благ, а також обов'язково дочекатися та відсвяткувати Перемогу України!

11:30 19.12.2022

Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочинає новий інформаційний проект «Згадай свої споживчі права»

Реалізація проекту полягає у розповсюдженні систематизованої важливої інформації у формі  пам’яток для споживачів та суб’єктів господарювання. Зміст пам’яток розробляється, враховуючи системність порушень законодавства у сфері захисту прав споживачів.

11:00 15.12.2022

Вітаємо  з Днем працівників суду України!

Вітаємо  з Днем працівників суду України всіх хто працює у цій нелегкій сфері. Бажаємо завжди залишатися на боці правди та справедливості у нашій країні. Нехай кожна справа, кожне питання завершується чесним вироком, нехай щодня, кожну мить знаменується успіхом, радістю, благополуччям без жодних протестів. Бажаємо рухатися вгору по кар'єрних сходах і віддано служити суду України!

10:18 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь