A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

В Делятинській громаді встановлено і освячено "Алею пам'яті" загиблим військовослужбовцям

В Делятинській громаді встановлено і освячено "Алею пам'яті" загиблим військовослужбовцям

6 червня в смт Делятині біля пам'ятника Тарасу Шевченку по вул. 16 Липня встановлено та освячено банери із зображеннями загиблих військовослужбовців - уродженців та жителів нашої громади. На превеликий жаль і в нас тепер є своя "Алея пам'яті"... молоді хлопці полягли за Україну у боях із російськими окупантами, загинули за нас, за наше світле майбутнє... Отці відслужили заупокійну панахиду за полеглими героями та освятили портрети загиблих військових... На захід було запрошено родичів героїв, до спільної молитви долучилися всі охочі...

16:53 06.06.2023

В Делятинській громаді з військовими почестями поховали загиблого військовослужбовця Ігоря Володимировича Дячука

В Делятинській громаді з військовими почестями поховали загиблого військовослужбовця Ігоря Володимировича Дячука

Сьогодні, 6 червня, в с. Чорний Потік з військовими почестями поховали загиблого військовослужбовця Ігоря Володимировича Дячука… На цій землі Ігор прожив всього 42 роки, проте залишився в пам’яті односельчан та побратимів милосердним, добрим, співчутливим та великим патріотом своєї України… Починаючи з 2014 року він боронив територіальну цілісність нашої країни на східних кордонах… Військовослужбовець прожив важке життя, оскільки ще в дитинстві доля приготувала йому складні випробування – в п’ятирічному віці залишився сиротою, втративши батька і матір, вихованням хлопця займалася бабуся… Важким ударом для всіх стала звістка про його загибель, залишилися без надійного плеча брати, сестри, племінники, похресники, сусіди та односельці, не вистачатиме надійного побратима і там… на кривавому фронті. Війна забирає найкращих…

15:53 06.06.2023

Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території  Делятинської селищної територіальної громади!

Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Делятинської селищної територіальної громади!

Делятинська селищна рада просить вас провести обстеження власних земельних ділянок та земельних ділянок, що є у вашому користуванні, на предмет виявлення та знищення борщівника Сосновського.

17:20 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь