A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітаємо з днем народження директорку Делятинського психоневрологічного інтернату Бойко Нелю Володимирівну

Вітаємо з днем народження директорку Делятинського психоневрологічного інтернату Бойко Нелю Володимирівну

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.  

08:58 10.01.2020

Вітаємо з днем народження народного депутата Андрійовича Зіновія Мирославовича

Вітаємо з днем народження народного депутата Андрійовича Зіновія Мирославовича

Щиро вітаємо Вас з днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша депутатська діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності Ваших виборців. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.

08:19 10.01.2020

Вітаємо з днем народження спеціаліста територіального підрозділу с. Заріччя відділу Центр надання адміністративних послуг Делятинської селищної ради ОТГ  Івасюк Ганну Дмитрівну

Вітаємо з днем народження спеціаліста територіального підрозділу с. Заріччя відділу Центр надання адміністративних послуг Делятинської селищної ради ОТГ Івасюк Ганну Дмитрівну

Із днем народження вітаємо! Добра і радощів бажаємо, Здоров'я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами заграє, Щебечуть солов'ї грайливо На життя довге й щасливе!

08:15 09.01.2020

Спецавтомобіль Toyota Land Cruiser Prado для Делятинського пункту невідкладної допомоги!

Спецавтомобіль Toyota Land Cruiser Prado для Делятинського пункту невідкладної допомоги!

Відбулося освячення та передача автомобіля Toyota Land Cruiser Prado для Делятинського пункту невідкладної допомоги. Даний автомобіль селищна рада ОТГ отримала по Програмі Президента України від Фонду Рината Ахметова. Участь у заході взяли голова Делятинської селищної ради ОТГ Богдан Клим'юк, секретар селищної ради Віра Кухтарук, заступник селищного голови Петро Якимець, директор КП «Обласний клінічний центр екстреної медицини та медицини катастроф» Мирон Матейко, який посприяв у отриманні даного автомобіля, керівник КП «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Володимир Кухтарук, керівник КП «Центр первинної-медико санітарної допомоги» Світлана Ковальчишин та працівники закладів охорони здоров'я громади.

23:58 03.01.2020

Вітаємо з днем народження спеціаліста відділу земельних відносин, будівництіва та архітектури Павлович Любов Ярославівну!

Вітаємо з днем народження спеціаліста відділу земельних відносин, будівництіва та архітектури Павлович Любов Ярославівну!

Прийміть щирі поздоровлення з Днем народження і найкращі побажання! Хай у Вас буде багато доброго, веселого і щасливого в житті! Хай Ваша хата буде наповнена сміхом, приязню і добром! Хай буде багато друзів у Вашій оселі, поряд здорові і щасливі рідні і близькі, а в серці живе радість і натхнення! Мудрість і терпіння допомагають долати життєві перешкоди, а на шляху зустрічаються добросердечні і доброзичливі люди! Достатку, кохання, благополуччя та здійснення мрій! Многая літ!

09:44 02.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь