Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

В с. Чорний Потік відбувся майстер клас із розписування писанок....

В с. Чорний Потік відбувся майстер клас із розписування писанок....

20 квітня у Чорнопотоківській сільській бібліотеці відбувся майстер клас "Писанка своїми руками". На захід завітали працівники Добротівської бібліотеки, Ланчинської ТГ Леся Микитишин  та Марія Христан. Гості ознайомилися з історією села, традицією писанкарства, вчилися створювати власні писанки.

09:07 23.04.2021

Служба зайнятості –  надійний порадник та помічник

Служба зайнятості – надійний порадник та помічник

22 квітня 2021 року відбувся виїзд фахівців Надвірнянської районної філії Івано – Франківського обласного центру зайнятості у Відділ ЦНАП Делятинської селищної ради. Мета якого - надання комплексних послуг громадянам, які проживають у населених пунктах Делятинської ТГ щодо підвищення інформованості про послуги центру зайнятості.

16:04 22.04.2021

Дотації пасічникам у 2021 році

Дотації пасічникам у 2021 році

Делятинською селищною радою до 10 жовтня буде складено відомість фізичних осіб та суб’єктів господарювання, які є власниками бджолосімей і мають право на отримання дотації за бджолосім’ї , за формою, встановленою Мінекономіки, та подано Департаменту агропромислового розвитку  облдержадміністрації для узагальнення та подання  до Мінекономіки зведеної відомості про нарахування сум дотацій за бджолосім’ї за встановленою ним формою.

10:24 22.04.2021

22 квітня - Міжнародний день Землі

22 квітня - Міжнародний день Землі

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

09:00 22.04.2021

В обласній раді створена Консультативна рада з питань місцевого самоврядування

В обласній раді створена Консультативна рада з питань місцевого самоврядування

В обласній раді створена Консультативна рада з питань місцевого самоврядування В обласній раді утворена Консультативна рада з питань місцевого самоврядування. Її перше засідання відбулося 21 квітня 2021 року. Очолив Консультативну раду голова обласної ради Олександр Сич. "В нас є потреба координувати дії між обласною радою та радами територіальних громад в області, підтримувати один одного, виступати перед вищими органами влади, чи то Кабінету міністрів України, чи то Верховної Ради України, з узгодженими позиціями щодо вдосконалення законодавства з питань місцевого самоврядування", - розповів Олександр Сич. До складу Консультативної ради увійшли перший заступник і заступник голови обласної ради, голови районних рад і територіальних громад. Водночас з метою оперативної форми роботи було створено президію Консультативної ради з числа заступників голови обласної ради та Дубовецького сільського голови, Делятинського селищного голови, Коломийського міського голови і Голови Калуської районної ради, а ще керівника Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття. В ході першого засідання новоствореної Консультативної ради перший заступник голови обласної ради Василь Гладій поінформував членів консультативної ради про особливості обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування та про ІХ обласну спартакіаду серед депутатів місцевих рад області. В свою чергу заступник голови обласної ради Микола Палійчук озвучив проблемні питання бюджетів територіальних громад області. Окрім цього директори комунальних підприємств обласної ради "БУДІНВЕСТ", "ПРО-ЕКСПЕРТ" та "ЦЕНТРАЛІЗОВАНА ЗАКУПІВЕЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ" ознайомили присутніх з діяльністю підприємств. Також виконувач обов’язків начальника служби у справах дітей ОДА Віталія Попович розповіла про реформування системи інституційного догляду та виховання дітей в області та роль територіальних громад у цьому процесі, а начальник Головного управління Державної податкової служби в області Ірина Столярик поінформувала про можливості співпраці з органами місцевого самоврядування та заходи щодо наповнення місцевих бюджетів.

08:23 22.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь