Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!

КЕРІВНИЦТВО ТА ДЕПУТАТСЬТКИЙ КОРПУС ДЕЛЯТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОБ"ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЩИРО ВІТАЄ ВСІХ ВЧИТЕЛІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ! БАЖАЄМО ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я, ТЕРПІННЯ У ВАШІЙ КРОПІТКІЙ РОБОТІ, ВДЯЧНИХ ТА СЛУХНЯНИХ УЧНІВ, МИРНОГО НЕБА, СІМЕЙНОГО ЗАТИШКУ ТА БОЖОЇ ЛАСКИ НА МНОГАЯ ЛІТ!

10:25 05.10.2018

УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ ПРИКАРПАТСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ  ІМ. В. СТЕФАНИКА ТА  ДЕЛЯТИНСЬКОЮ ОБ"ЄДНАНОЮ ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ГРОМАДОЮ УКЛАДЕНО! СПІВПРАЦЮ РОЗПОЧАТО!

УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ ПРИКАРПАТСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ІМ. В. СТЕФАНИКА ТА ДЕЛЯТИНСЬКОЮ ОБ"ЄДНАНОЮ ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ГРОМАДОЮ УКЛАДЕНО! СПІВПРАЦЮ РОЗПОЧАТО!

У рамках проведення в обласному центрі тематичного ярмарку професій «Синергія громад та освіти», підписано Угоду про співпрацю між Прикарпатським національним університетом ім. В. Стефаника та п’ятьма об’єднаними територіальними громадами Прикарпаття, в тому числі і з Делятинською громадою. Наступним етапом планується створення грантових груп між ОТГ і університетом для того, щоб успішними проектами продемонструвати людям, як кошти Європейського Союзу можна вигідно використовувати для розвитку населених пунктів Прикарпаття.

14:22 04.10.2018

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА ВО № 4 КІЩУК ВІРУ МИХАЙЛІВНУ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА ВО № 4 КІЩУК ВІРУ МИХАЙЛІВНУ!

КЕРІВНИЦТВО ТА ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ДЕЛЯТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОТГ ЩИРО ВІВТАЮТЬ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА ДЕЛЯТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВО № 4 КІЩУК ВІРУ МИХАЙЛІВНУ! БАЖАЄМО ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я, СІМЕЙНОГО ЗАТИШКУ, БАГАТО ПАОСМІШОК, ЛЮБОВІ, ЗЛАГОДИ ТА БОЖОГО БЛАГОСЛОВЕННЯ НА МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТ!

15:21 03.10.2018

2 жовтня 2018 року в Народному Домі смт Делятин о 15.00 год засідання ініціативної групи

2 жовтня 2018 року в Народному Домі смт Делятин о 15.00 год засідання ініціативної групи

Інформуємо мешканців громади про те, що 2 жовтня 2018 року о 15.00 гогд в приміщенні Народного Дому смт Делятин відбудеться засідання ініціативної групи з метою визначення кандидатів до складу Громадської Ради при Делятинській селищній раді ОТГ 

11:37 01.10.2018

Щиро вітаємо  з днем уродин в.о. старости с. Чорний Потік Василя Васильовича Шовгенюка

Щиро вітаємо з днем уродин в.о. старости с. Чорний Потік Василя Васильовича Шовгенюка

КЕРІВНИЦТВО, ДЕПУТАТСЬКИЙ КОРПУС ТА ВИКОНАВЧИЙ АПАРАТ ДЕЛЯТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОРБ"ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЩИРО ВІТАЮТЬ З ДНЕМ УРОДИН В.О. СТАРОСТИ С. ЧОРНИЙ ПОТІК ШОВГЕНЮКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА!

08:42 27.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь