Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Крик про допомогу

Крик про допомогу

Всіх небайдужих просимо долучитися до збору коштів для матері трьох дітей онкохворої мешканки смт Делятин Третьякової Тетяни Григорівни (діагноз: С-r лівоїгрудної залози, стан після комплексного лікування. Прогресування хвороби. Стан після хіміотерапевтичного лікування. Вторинне ураження в ліві надключичні та підключичні л/в, печінки. Стан після хіміотерапевтичного лікування, кл. гр. ІІ.

14:57 25.03.2019

Засідання громадської ради

Засідання громадської ради

Інформуємо мешканців Делятинської ОТГ про те, що 29 березня 2019 року в приміщенні народного Дому смт Делятин відбудеться засідання Громадської ради. Початок о 16.00 год.

11:50 25.03.2019

Відбулася толока на центральному кладовищі смт Делятин та на кладовищі по вул. Лесі Українки

Відбулася толока на центральному кладовищі смт Делятин та на кладовищі по вул. Лесі Українки

Керівництво Делятинської селищної ради ОТГ висловлює подяку за співпрацю та допомогу у зрізанні дерев і проведенні робіт по благоустрою на центральному кладовиці смт Делятина, які відбулися 22 березня 2019 року. Список та фотозвіт додається.

10:23 25.03.2019

24 берзня 2019 року відбулася пластова Хресна Дорога в с. Заріччя

24 берзня 2019 року відбулася пластова Хресна Дорога в с. Заріччя

24.03.2019 р. відбулася пластова Хресна дорога Івано-Франківської округи в с. Заріччя. Були писутні пластуни з Калуша, Печеніжина, Надвірної, Березівки, Саджавки, Кутів, Заріччя, а також жителі Делятинської ОТГ з Делятина, Чорних Ослав, Чорного Потоку, Заріччя. Після Хресної дороги проводився благодійний ярмарок, на якому було зібрано 9037 грн. Ці кошти буде спрямовано на потреби дітей з інвалідністю, що проживають на території ОТГ. Пластуни мали змогу відвідати  майстер-класи, де виготовляли свічки, плели браслети, розмальовували гіпсові вироби, мали розмову на катехитичну тему, а після - смачний обід. Висловлюємо щиру вдячність  всім, хто долучився до організації заходу та прийняв безпосередню участь у Хресній дорозі, всім хто провів ярмарок, всім священникам Делятинської об'єднаної територіальної громади, представникам влади, депутатам, воїнам АТО, відділу освіти, культури, молоді та спорту, вокальному ансамблю «Черлені Пацьорки», ліцеям, гімназії, дівчатам, які проводили майстер-класи. Особлива подяка отцю Мирославу, який щиро всіх прийняв!

08:42 25.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь