A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Увага, опитування щодо найбільш привабливих туристичних об'єктів Делятинської ОТГ

Дата: 09.09.2020 14:01
Кількість переглядів: 528

Інформуємо мешканців громади про те, що сьогодні стартувало опитування з метою визначення найбільш привабливих туристичних об'єктів Делятинської ОТГ ( для реалізації проєкту "Делятинщина туристична"). Висловити свою думку зможуть всі охочі ( в кого активна електронна скринька), перейшовши на наш сайт (меню внизу зліва). Запрошуємо до участі!

3D вже в Делятині!

В 2020 році Делятинська селищна рада реалізовуватиме проєкт «Віртульна Делятинщина». В рамках проєкту буде оцифровано 25 об’єктів історико-культурної та природньої спадщини Делятинщини. 3D тури Делятинською ОТГ будуть розміщені в інформаційному центрі та на регіональних інтернет сайтах. Віртуальні тури можуть допомогти гостям громади і туристам зорієнтуватися в нашому регіоні, показуючи найбільш цікаві пам'ятки і маршрути. Віртуальні екскурсії історичних будівель, перегляди інтер'єру музею - хороша реклама, яка приваблює відвідувачів, а також демонстрація експонатів і приміщень, які з деяких причин не можуть бути показані реальним відвідувачам. Використовуючи реалістичність 3D-панорам і наочність віртуальних турів, можна ознайомитися з культурною та природною  спадщиною нашого регіону.

Для успішної реалізації проєкту просимо Вас вказати найбільш привабливі об’єкти в громаді та вказати їх в коментарях (просимо лайкати для пріоритетності об’єктів та не дублювати їх).

Даний проєкт реалізовуватиметься в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізовується Асоціацією «Єврорегіон Карпати - Україна», Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською,  Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями в рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку» та фінансується за кошти державного бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь