A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітаємо з днем народження завідувача Білоославського музею ім.  Марійки Підгірянки Левицького Василя Юрійовича!

Вітаємо з днем народження завідувача Білоославського музею ім. Марійки Підгірянки Левицького Василя Юрійовича!

Щиро вітаємо Вас з днем народження! Бажаю бути в усьому переможцем, ніколи не сумувати, любити життя, творити добро, бадьоро і впевнено йти до своєї мети, вагомих результатів роботи, завжди залишатися веселим і душевним, мати гарний настрій, з натхненням і гумором дивитися на світ. Безмежного Вам щастя, міцного здоров'я, неймовірних пригод і фінансових висот, родинного затишку та здійснення мрій! Хай Господь благословляє всі починання і дарує многая літ!

10:29 27.01.2022

Вітаємо з ювілейним днем народження директора Делятинської дитячої музичної школи Іваньо Володимира Ілліча!

Вітаємо з ювілейним днем народження директора Делятинської дитячої музичної школи Іваньо Володимира Ілліча!

У радісний і світлий день Вашого ювілею хочу хочемо побажати Вам щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце! Міцного здоров'я, кохання і достатку, успіхів у всіх починаннях, нових перемог та рясних Божих благословінь!

09:47 27.01.2022

27 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. В цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.

08:52 27.01.2022

Вітаємо з днем народження секретаря керівника відділу загальної, організаційної та інформаційної роботи Романів Христину Іванівну!

Вітаємо з днем народження секретаря керівника відділу загальної, організаційної та інформаційної роботи Романів Христину Іванівну!

Сердечно вітаємо з днем народження! Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання! Нехай кожен Ваш день буде значущим, яскравим й результативним! МІцного здоров'я, шаленого кохання,достатку та успіхів у всіх починаннях та здійснення мрій! Хай Господь оберігає і дарує многая літ!

09:01 26.01.2022

Вітаємо з професійним святом працівників контрольно-ревізійної служби України!

Вітаємо з професійним святом працівників контрольно-ревізійної служби України!

26 січня 1993 був підписаний Закон „Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні”. З того часу 26 січня святкується як день працівника контрольно-ревізійної служби України. Державна контрольно-ревізійна служба України є системою органів державної виконавчої влади.

08:29 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь