Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

До громади знову надійшла сумна звістка про загибель Героя...

До громади знову надійшла сумна звістка про загибель Героя...

До Делятинської ТГ вкотре надійшла сумна звістка про загибель Героя України, мешканця військового містечка Колесніченка Ігоря Андрійовича 1987 року народження. Командир бойової машини- командир відділення механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону сержант Ігор Колесніченко  загинув смертю хоробрих 29 травня 2022 року, захищаючи волю та незалежність України.

10:07 02.06.2022

Розпочала роботу Гаряча лінія МВС

Розпочала роботу Гаряча лінія МВС

Сьогодні о 12.00 год розпочала роботу гаряча лінія МВС для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників. Для прийому дзвінків одночасно буде  працювати десять телефонних ліній. Кожен зможе залишити інформацію про своїх рідних, отримати психологічну допомогу, а також роз'яснення щодо прав, які мають рідні військовополонених, зниклих безвісти та загиблих осіб.

16:50 01.06.2022

Витяг з електронного реєстру листків непрацездатності

Витяг з електронного реєстру листків непрацездатності

Органи Пенсійного фонду України здійснюють ведення Електронного реєстру листків непрацездатності (ЕРЛН). На підставі інформації медичного висновку (медичних висновків) формується електронний листок непрацездатності (Е-лікарняний). Страхувальнику та застрахованій особі в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua (вхід до системи за допомогою КЕП) в розділі “Мої листки непрацездатності” надано можливість перегляду особистих даних, а також пошуку та перегляду е-лікарняних. Однак, час від часу, у громадян чи страхувальників (для своїх працівників) виникає потреба отримати паперову форму е-лікарняноого. Така можливість реалізована Пенсійним фондом України шляхом отримання витягу з ЕРЛН. Для цього необхідно обрати підменю «Запит на отримання електронних документів» та в розділі «Тип звернення» з випадаючого списку - «Витяг з ЕРЛН». Отримати сформований витяг можна в розділі «Мої Звернення», вибравши завдання зі статусом Виконано.

15:37 01.06.2022

Сьогодні очікуємо прибуття тіла загиблого героя України Дмитра Бойка...

Сьогодні очікуємо прибуття тіла загиблого героя України Дмитра Бойка...

До відома мешканців Делятинської громади! Сьогодні, 1 червня очікуємо прибуття тіла загиблого героя України уродженця с. Білі Ослави Дмитра Бойка. Скорботний кортеж прямуватиме відразу до батьківської хати Дмитра в с. Білі Ослави (через центр Делятина, в сторону Народного Дому їхати не буде), тому всіх охочих віддати шану загиблому просимо збиратися вздовж центральної дороги по вул. Шевелівка, О. Кобилянської та на повороті до с. Заріччя (Київський вокзал). Орієнтовне прибуття скорботного кортежу між 9.30 і 10.00 год.

08:44 01.06.2022

1 червня в Україні відзначається Міжнародний День захисту дітей...

1 червня в Україні відзначається Міжнародний День захисту дітей...

1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей.  Цього літнього дня транслюється нагадування всьому суспільству про важливість захисту прав кожної дитини, забезпечення умов для щасливого майбутнього, можливості займатися улюбленою справою, здобуття омріяних професій, створення власних сімей та становлення і нових здобутків у Європейській Державі Україна... Особливо важливим цей день є сьогодні під час війни в Україні... 

08:26 01.06.2022

Щодо мовних вимог до інформації про імпортовані харчові продукти

Щодо мовних вимог до інформації про імпортовані харчові продукти

Відділ безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу споживачів: інформацію про харчові продукти оператори ринку зобов’язані надавати державною мовою (ст.10 Закону України від 06.12.2018 р. № 2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»).

14:09 31.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь