A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ОГОЛОШЕННЯ

Права людини. Важливо!

Відповідно до  статті 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» та з метою підвищення рівня правової обізнаності працівників місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування та населення області у цілому, подаємо  інформаційні матеріали (роз’яснення та графіки) Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з таких питань:

16:23:41 02.11.2023

Чергове засідання Молодіжної ради

До відома мешканців громади в п’ятницю , 3 листопада 2023 року, відбудеться засідання Молодіжної ради. Засідання відбудеться в залі засідань Делятинської селищної ради і розпочнеться о 14.00 год.

14:33:24 31.10.2023

При утилізації побутових відходів не забуваймо про прості правила!

КП «Комунгосп» нагадує про те, що кожен мешканець Делятинської територіальної громади при викиданні відходів повинен скористатись простими та необхідними правилами: 1. Не викидати сміття біля майданчика та повз спеціалізовані контейнери; 2. Гілки, листя, траву та інші органічні відходи потрібно викидати, безпосередньо в контейнер для збору твердих побутових відходів; 3. Утримуйтесь від обрізання дерев на територія власних домоволодінь,  якщо не маєте можливості утилізувати деревину самостійно. 4. При повному завантаженні контейнерів, коли немає можливості викинути гілки та подібне, потрібно дочекатись, коли спецмашина вивантажить сміття з контейнерів, а вже потім викидати. 4. Будівельне сміття: залишки цегли, бетону, шиферу, лінолеуму, кахельної плитки тощо викидати суворо заборонено, як в контейнери для збору твердих побутових відходів, так і поруч з майданчиком твердих побутових відходів. Будівельне сміття вивозиться до полігону твердих  побутових відходів  самостійно, або за  договором з суб’єктами господарювання (перевізниками).

14:01:00 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь