A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Благодійний фонд «Місто Добра» розпочинає роботу реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю...

Благодійний фонд «Місто Добра» розпочинає роботу реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю...

Благодійний фонд «Місто Добра» хоче повідомити, що з 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочне функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно.

16:40 21.11.2023

З Днем Гідності та Свободи!!!

З Днем Гідності та Свободи!!!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Саме на цей день припав початок двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вектору розвитку. Це день, який докорінно змінив свідомість українського народу та хід української історії, об’єднав прагнення мільйонів українців до кращого життя.  

11:17 21.11.2023

Вітаємо зі святом Введення Пресвятої Богородиці ...

Вітаємо зі святом Введення Пресвятої Богородиці ...

Дорогі жителі Делятинської громади щиро вітаємо Вас зі святом Введення Пречистої Діви Марії до Єрусалимського храму.  Божа Матір постійно молиться за нас і ми віримо, що Вона й сьогодні разом із нами молиться Богу за наші сім’ї, за наших синів і дочок які стоять на захисті нашої держави! Завжди, коли ми прибуваємо у Божий храм, щоби скласти Пресвятій Богородиці найсердечніші та найчистіші молитви, ми віримо, що вони за молитвами Пречистої доходять до небес і дають нам необхідну допомогу на подальші труди та подвиги у цьому земному житті. Помолимося й нині, щоби Пресвята Богородиця допомогла нам достойно нести свій хрест та дала силу й терпіння витримати всі випробування та страждання, які зараз переносить український народ. У цей світлий день бажаємо Вам чистої любові серця і доброї надії, світлої радості та незгасної віри, міцних сил і щедрості душі, небесної благодаті та щасливої родини.

10:25 21.11.2023

Триває громадське обговорення щодо розроблення детальних планів територій...

Триває громадське обговорення щодо розроблення детальних планів територій...

З метою врахування  інтересів громадськості під час розроблення фізичними та юридичними особами Детальних планів території в смт Делятин, c. Чорні Ослави, с. Чорний Потік Делятинської селищної ради  буде проведено Громадське обговорення, яке триватиме з   20.11.2023 р. по  20.12.2023 р.

14:29 20.11.2023

З всесвітнім Днем дитини!

З всесвітнім Днем дитини!

20 листопада в усьому світі щорічно святкують Всесвітній день дитини. Це свято відзначається як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світ.

13:31 20.11.2023

Міжнародний День відмови від куріння – подбайте про власне здоров'я.

Міжнародний День відмови від куріння – подбайте про власне здоров'я.

16 листопада – день відмови від куріння. Пропонуємо вам подбати про себе та близьких, відмовитися від куріння та подолати цю залежність. Дим сигарет та викиди від електронних сигарет та пристроїв для нагрівання тютюну небезпечний як для курців, так і для тих, хто просто перебуває поруч – рідних, друзів, колег. Тому, коли ви кинете курити, ви збережете своє здоров’я і навіть здоров’я близьких.  Антитютюнові норми, які набули чинності 11 липня 2022 року, покликані захистити здоров’я українців, а також забезпечити наше право на бездимне середовище. Заборона куріння в людних місцях – це не про обмеження прав, а навпаки – ці норми стають на захист здоров’я. Тож заборонене будь-яке куріння, вживання та використання тютюнових виробів, кальянів, електронних сигарет і пристроїв для нагрівання в приміщеннях усіх форм власності, на території спортивних та дитячих майданчиків, медичних установ, у під’їздах та підземних переходах. У приміщеннях усіх форм власності має бути знак про заборону куріння і текст «Куріння, вживання, використання тютюнових виробів, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів заборонено!» Відсутність такого знака є порушенням закону (зразок плаката зі знаком для друку можна взяти звідси: https://center-life.org/wp-content/uploads/2022/09/Kurinnia-zaboroneno_4-ikonky-1.pdf ). А якщо вас обкурюють в громадських місцях, де це заборонено, звертайтесь до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області ifdergprod@vetif.gov.ua або через сервіс Центру громадського здоров’я: https://bit.ly/46WcBdQ .

16:26 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь