Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Разом ми сила! Дякуємо за підтримку Громадській організації World Cеntral Kitchen

Дата: 06.09.2022 14:38
Кількість переглядів: 296

Від імені Делятинської селищної ради та внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території громади висловлюємо щиру вдячність Громадській організації World Cеntral Kitchen, яка надала продуктові набори для всіх родин ВПО, а це 1560 громадян.

Міжнародна організація World Cеntral Kitchen вже понад 12 років активно займається ліквідацією економічних та гуманітарних катастроф. Загалом, з  офіційних джерел відомо, що з початку воєнних дій на території нашої країни, саме завдяки фінансуванню та активній діяльності WCK, було роздано більше 140 мільйонів порцій гарячої їжі, і адресно надано гуманітарну допомогу понад  4 мільйонам громадян України, які опинились в складних життєвих обставинах через агресію росії проти України. Завдяки діяльності цієї організації вдалося забезпечити базові потреби продуктів харчування і ВПО Делятинської територіальної громади.

Вкінці серпня було отримано від WCK та видано за відомостями фактично проживаючим в громаді ВПО 200 продуктових наборів з розрахунку 1 набір на родину до 4-х осіб, 2 набори на родину понад 4 особи, від початку  співпраці 580(!) продуктових наборів.

У важких умовах сьогодення ця підтримка є дуже вагомою та необхідною… Щиро дякуємо вам за це і просимо Божого благословення для всіх ваших благородних справ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь