A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

У Делятинській громаді відбулася серпнева педагогічна конференція

Дата: 31.08.2021 09:27
Кількість переглядів: 229

У заході взяв участь голова Делятинської селищної ради ТГ Богдан Клим'юк та заступник голови Степан Северилов.

Голова громади привітав присутніх освітян з початком нового навчального року та зазначив, що вчитель - це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми.

"Ви, педагоги, формуєте майбутнє, від вас залежить патріотичність нашого покоління.

І напередодні навчального року я закликаю вас стати творцями нашого майбутнього, стати співавторами нашої освітянської реформи і тоді вона буде такою, як треба", звернувся заступник голови до учасників конференції.

«Цього року педагогічна конференція збігається з величезним святом: 30-ю річницею незалежності нашої держави. Сьогодні ви – ті люди, які будують майбутнє. І, без перебільшення, від якості нашої з вами роботи буде залежати, яким воно буде», - звернувся до педагогів начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайло Гаврилюк. Ознайомив учасників заходу з основними досягненнями, здобутками та змінами, які відбулись в освітній галузі громади та окреслив ряд завдань на наступний 2021/2022 н.р.

Заступник начальника Руслана Дідик та головні спеціалісти Оксана Кравчук та Мар'яна Яворська виступили з доповідями, в яких проаналізували результати діяльності відділу освіти щодо забезпечення якісних освітніх послуг, зосередили увагу присутніх на аналізі виконання заходів, спрямованих на реалізацію діючих нормативних документів освітньої галузі, визначили проблемні моменти та поставили нові завдання на шляху створення Нової української школи, а також привітали педагогів з початком нового навчального року.

Директор Зарічанського ліцею ім.В.Яворського Мирослава Северилова зупинилась на конкретних компонентах системи освітнього процесу закладу, які вдалося досягти спільними зусиллями як директора та педагогів, так дітей та батьків в умовах дистанційного навчання.

Звернула увагу на те, що змінювати слід і підхід до організації освітнього процесу відповідно до сьогодення.

Володимир Дем'янчук, директор Делятинського ліцею √3, голова асоціації директорів закладів освіти привітав учасників зустрічі та ознайомив із роботою асоціації щодо реалізації освітніх проектів.

Досвідчені педагоги закладів освіти громади Боднарук Є.М., вихователь ЗДО (ясла-садок) "Карпатська колисанка", Риндер Г.Д., вчитель початкових класів Делятинської гімназії, Куцінко О.Г., вчитель зарубіжної літератури Делятинського ліцею √1 та Путкова М.М., вчитель математики Делятинського ліцею √3 поділилися досвідом своєї роботи "Ключі до педагогічної майстерності". Розповіли присутнім про зміни, які відбувалися протягом десятиліть на шляху розвитку освіти та побажали колегам успіхів, результативних кроків на шляху творення Нової української школи, мудрості, миру, злагоди у житті, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє України!

Дорогі вчителі, вітаємо з новим навчальним роком. Нехай він буде легким, і принесе тільки хороше. Нехай в ньому буде багато нових відкриттів, всі моменти будуть приємними, а випадки щасливими. Удачі вам на весь цей рік і прекрасного настрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь