Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Моніторинг радіаційного фону

Дата: 02.07.2024 13:43
Кількість переглядів: 71

 

           Збільшення рівнів радіФото без описуаційного навантаження на навколишнє середовище зумовило необхідність проведення радіаційного моніторингу. 

           Упродовж червня було проведено  вимірювань гама-випромінювання в контрольній точці спостереження. Ситуація щодо радіаційного гама-фону  залишається без змін, показник становить від 0.10 мкЗ/год до 0.13 мкЗ/год.,що не перевищує порогового значення природного радіаційного фону в межах 0,32 мкЗ/год.

            Також фахівцями Надвірнянського відокремленого структурного підрозділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України»  щодня відбираються проби на всіх етапах водопідготовки, контролюються фізико-хімічні та мікробіологічні показники безпеки  і гарантують, що водопровідна вода у районі залишається безпечною. Якість води залишається в межах норми та  відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної до споживання людиною».

  

 

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь