Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Рекрутинг від служби зайнятості – сучасний підхід у підборі кадрів

Дата: 14.06.2024 15:41
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Державна служба зайнятості є найбільшим і найпотужнішим безкоштовним рекрутинговим агентством в Україні, яке забезпечує роботодавців кваліфікованими працівниками та надає гідну роботу тим, хто її шукає!

Розгалуженість мережі служби зайнятості дозволяє мати найбільшу базу даних вакансій та резюме кандидатів за різними професіями і сферами діяльності.

Використовуючи сучасні технології і способи підбору персоналу, базу резюме та інші канали пошуку кандидатів, рекрутери служби зайнятості ретельно підбирають кандидатів на заявлені роботодавцями вакансії.

«У сучасних реаліях підприємства дійсно зацікавлені в рекрутинговій формі співпраці зі службою зайнятості, - зауважує директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк. - Роботодавці не витрачають час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб, позбуваються потреби розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, завжди  в курсі нових актуальних вакансій на ринку праці Івано-Франківщини».

Також в Івано-Франківському обласному центрі зайнятості успішно працює Телеграм канал «Hr-центр Прикарпаття Робота в Івано-Франківську та області», на якому щоденно публікуються актуальні вакансії Івано-Франківської області, анонси подій та секрети успішного працевлаштування, а також вакансії для осіб з інвалідністю (https://t.me/robota_frankivsk_robota).

На Телеграм-каналі також прикріплена анкета шукача роботи (https://is.gd/hUc5Tm), після заповнення якої вся інформація генерується у відповідну Google форму та в подальшому опрацьовується рекрутерами.

Якщо ви шукаєте роботу або працівників для свого підприємства, звертайтесь до рекрутерів служби зайнятості (контакти за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів!

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

(0342) 72 21 00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь