A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

З нагоди Всеукраїнської акції «16 днів проти насильтва»...

Дата: 08.12.2023 11:41
Кількість переглядів: 119

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Щорічно у період з 25 листопада по 10 грудня включно проводяться заходи з нагоди Всеукраїнської акції «16 днів проти насильтва».

         Мета акції-привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження  з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

         В рамках цієї Всеукраїнської акції Служба у справах дітей Делятинської селищної ради спільно з представниками відділу соціального захисту населення Делятинської селищної ради, КЗ «Центр надання соціальних послуг» та старостами старостинських округів Делятинської селищної ради провела робочу нараду, метою якої є забезпечення організації надання якісних соціальних послуг постраждалим особам та ефективне виявлення і реагування на факти вчинення домашнього насильства, подолання насильства дітей в інтернеті, також «круглий стіл» з опікунами/піклувальниками на тему «Домашнє насильство та його вплив на особистість», «Принцип безконфліктного спілкування».

         Інспектори ЮП Надвірнянського РВП Михайло Нагорняк та Уляна Голіней спільно з працівниками Служби у справах дітей у Делятинському ліцеї №2 провели інформаційно-профілактичні заходи, обговорили з учнями ряд важливих питань зокрема, йшла мова про домашнє насильство та його попередження, булінг, правила уникнення конфлікту й поради, як підтримувати доброзичливі стосунки з однолітками. Учням вручено інформаційні матеріали з телефонними номерами куди слід телефонувати у разі вчинення відносно них або їхніх близьких дій насильницького характеру. Також школярам нагадали про небезпеку керування транспортними засобами неповнолітніми особами, розпивання спиртних напоїв, куріння електронних сигарет та тютюнових виробів.

Безперечно, набуті під час заходу навички та знання допоможуть підліткам у майбутньому уникнути та попередити ситуації, які можуть зашкодити їхньому здоров’ю та життю.

        

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь