Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбулось урочисте відкриття спортивного залу у Делятинському ліцеї №1

Дата: 20.11.2023 14:13
Кількість переглядів: 1001

17 листопада, на базі Делятинського ліцею №1  відбулось довгоочікуване відкриття спортивного залу .

На урочисте відкриття з подарунками приїхав голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич а також були присутні голова Надвірнянської РВА Петро Хмельовський та голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз.

 Після вітальних слів голів запрошені гості разом з діточками урочисто перерізали стрічку, та за добрим українським звичаєм отець Богдан Іванюк освятив нову спортивну залу.

Нагадаємо, що будівництво  було розпочато у 2021 році, для учнів ліцею через відсутність належного спортивного залу та можливість повноцінно займатися фізичним вихованням. Повномаштабне вторгнення внесло свої корективи і з 2022 року будівництво продовжилось через потребу у поселенні внутрішньо переміщених осіб, оскільки з’явилась нагальна потреба у їх розміщенні.

Загальна вартість будівництва спортивного залу склала близько двадцяти п’яти мільйонів гривень, з яких більшу частину коштів було спрямовано з обласного бюджету,  коштів ДФРР у 2021 році а також коштів селищного бюджету.

Після відкриття відбулась товариська зустріч волейбольних команд депутатів Івано-Франківської обласної ради та Делятинської селищної ради. О 17:00 стартував перший ігровий день Кубка України з волейболу першої ліги у яких виступає волейбольний клуб “Горіш” нашої громади.

Відсьогодні  у цій світлій, просторій  спортивній залі діти та молодь громади будуть займатися фізичною культурою та улюбленими видами спорту. А також ця спортивна зала стане базою для Делятинської волейбольної команди “Горіш”, яка виступає у національному чемпіонаті з волейболу та зможе приймати домашні ігри. Але у випадку загострення ситуації в країні дана спортивна зала стане тимчасовим прихистком для внутрішньо переміщених осіб.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити, працювати та розвиватися!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь