A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Зі святом Покрови! З Днем захисників і захисниць України, з річницею створення УПА, з Днем українського козацтва!

Дата: 01.10.2023 09:41
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Шановна громадо! Щиро  вітаю Вас із Днем захисників та захисниць України, із Днем Українського козацтва, 81 -ю річницею створення Української Повстанської Армії, зі Світлим празником Покрови Пресвятої Богородиці, а мешканців  та отців с. Заріччя  - із храмовим святом!

Це  свято увібрало в себе багаті традиції  і славні звичаї, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах становлення нашої Держави. Боронити віру   батьків і предків, благословенний край своїх славних пращурів, сміливі сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком.

Водночас це день пам’яті та пошани  до тих, хто впродовж століть безстрашно і сміливо боровся за свою святу  землю, відстоював суверенітет та територіальну цілісність України після здобуття нею незалежності…

Тернистим і кривавим  був шлях до волі, за неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, – запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, вояки УПА, а з недавніх пір за свободу боряться захисники Вітчизни, які відстоюють незалежність і цілісність України на Сході у боротьбі з російським агресором.

Схилімо голови  в хвилині мовчання перед твердою волею та героїзмом наших полеглих Героїв, вклонімося  Святому Покрову Пресвятої Богородиці, щоб наше молоде покоління здобуло мудрість повстанців, надихнулося їхніми подвигами заради світлого і мирного майбутнього Української незалежної держави.

 

 

Україна пишається своїми патріотами, світла пам’ять про яких навічно залишиться прикладом  щирої любові до України в наших серцях і думках…

 

Бажаю всім мужнім захисникам України, всім військовослужбовцям, ветеранам, кожному захиснику та захисниці  міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного благополуччя і спокою, Божої опіки та наснаги і хай Пречиста Діва завжди покриває Вас Своїм Святим Покровом!

Щиро вітаю кожного із Величним Богородичним святом!

Кріпімося, гуртуймося, підтримуймо один одного, будьмо єдині! Переможемо!

Щиро зичу кожному дому, кожній родині добра, злагоди, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Слава УкраїніГероям Слава!

З повагою, селищний голова Богдан Клим’юк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь