Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Як здобути козацьке здоров'я?

Дата: 27.09.2023 16:24
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Якщо ми  хочемо, щоб наш організм служив нам довгі роки, дуже важливо не просто знати, а й застосовувати основні заповіді, які диктує здоровий спосіб життя. Давайте згадаємо їх ще раз.

  1. Правильне харчування. В  інтернеті  можна побачити досить багато корисної інформації на тему, як скласти смачне і корисне повноцінне домашнє меню на кожен день. Уміння не тільки правильно складати раціон харчування, але і дотримуватися його допоможе організму справлятися з навантаженнями протягом усього дня.
  2.  
  3. Повноцінний відпочинок. Це важлива і природна потреба людини, яку не можна ігнорувати. Придумайте собі відпочинок до душі – можна сходити в театр, провести час в спілкуванні з друзями, почитати улюблену книгу, прогулятися в найближчому парку. Також важливо висипатися – адже здоровий сон допомагає організму людини відновити сили після важкого трудового дня.
  1. Підтримка нормальної ваги. Нормальна за медичними показниками вага – запорука здоров’я і гордість за своє тіло!
  2.  
  3. Фізична активність, загартовування. Кілька хвилин в день, які присвячені нескладній зарядці і загартовуючим процедурам дозволять зміцнити   наше здоров’я.   
  4.  
  5. Регулярні профілактичні огляди. Відвідувати лікаря і радитися з ним про стан вашого здоров’я потрібно обов’язково. Краще лікування будь-якого захворювання – це профілактика.
  6.  
  7. Уміння справлятися зі стресовими ситуаціями. Бажано не приймати неприємні події «близько до серця». Потрібно вчитися правильно виходити з виникаючих стресових ситуацій, філософськи мислити, жити у злагоді зі своєю совістю, ладити з людьми. Всі ці принципи виконувати деколи дуже складно, і десь вередлива дитина в глибині душі люто чинить опір цим «правилам». Однак все-таки слід пам’ятати: незважаючи на всі досягнення сучасної цивілізації ніхто крім самої людини не зможе на належному рівні подбати про зміцнення свого здоров’я і підтримці організму в гарній формі.

ВІРМО  В  ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ,  ВІРМО  В ПЕРЕМОГУ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь