A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ДЕЛЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА СТВОРЕННЯ ЛОГОТИПУ ДЕЛЯТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 01.09.2023 08:12
Кількість переглядів: 1639

Фото без опису

     Делятинська селищна рада оголошує відкритий конкурс на створення візуального стилю - бренду Делятинської селищної територіальної громади та запрошує до участі усіх креативних, талановитих та творчих особистостей, які хочуть продемонструвати своє бачення логотипу громади, а також мають бажання бути причетним до формування бренду Делятинської селищної територіальної громади.

     Головне завдання відкритого конкурсу – розробка логотипу громади, що відображає її неповторність і унікальність, забезпечує її пізнаваність у візуальному комунікаційному просторі.

     Призовий фонд – 3000 гривень.

     Прийом робіт триває з 1 вересня до 16 жовтня 2023 року (включно).

     До участі у Конкурсі допускаються роботи, що підготовлені відповідно до Порядку про відкритий конкурс на створення візуального стилю громади – бренду Делятинської селищної територіальної громади та містять такі елементи візуального стилю громади: графічне зображення логотипу, фірмовий знак, фірмовий шрифт, фірмові кольори та текстовий елемент.

     Логотип повинен легко сприйматися, бути зрозумілим, містити в собі оригінальний графічний елемент і текст із назвою Делятинської територіальної громади та слоган бренду. Логотип повинен бути максимально спрощеним для виготовлення, без перевантаження зайвою інформацією.

    Конкурсна робота має містити приклади нанесення логотипу на індивідуально визначеному предметі (наприклад друкованому виданні або канцелярії (брошура, папка), сувенірній продукції (футболка, чашка), вивісках та матеріалах (лайтбокс, вказівники, інсталяції, папір, картон, скло, дерево, метал, кераміка) тощо.

    Обов’язково додається опис: ключова ідея, обґрунтування змісту логотипу, авторські пояснення щодо виконання логотипу та слоганом бренду.

    Для участі в Конкурсі необхідно до 16 жовтня 2023 року заповнити реєстраційну форму, що додається, та подати конкурсні роботи ,вимоги до яких визначені в розділах 5 та 6 Порядку.

   Конкурсні роботи з позначкою «Відкритий конкурс на визначення візуального стилю громади - бренду Делятинської селищної територіальної громади» надсилаються, або подаються на розгляд в електронному та друкованому вигляді за адресою: 78442, Україна, Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, смт Делятин, вул. 16 Липня, 273, відділ соціально-економічного розвитку, туризму, інвестицій та проектної роботи  Делятинської селищної ради, або загальної, організаційної та інформаційної роботи. Електронна адреса: soc.viddil.del@gmail.com

 Контактний телефон: 067-00-03-029 або 099-347-09-38 (з 8:00 до 17:00)

   Графічне зображення подається у форматі файлів (AI, EPS, SVG, PNG, JPG, PSD) з роздільністю не менше 300 dpi.

6.2. Назва конкурсної роботи (імена файлів) повинна містити ім’я та прізвище автора українською мовою та номер варіанту (якщо від одного автора подано кілька ескізів), наприклад: Іван ФРАНКО 01.

    Завантажити реєстраційну заявку для участі в Конкурсі – ФОРМА ЗАЯВКИ

    Перед тим, як взяти участь у конкурсі, будь ласка, ознайомтеся з Порядком проведення відкритого конкурсу на створення візуального стилю громади – бренду Делятинської селищної територіальної громади.

 

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь