Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

До відома суб'єктів господарювання

Дата: 07.08.2023 15:42
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

3 31.07.2023 у пункті 5 оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля суб'єкт господарювання повинен зазначати інформацію про дату та час проведення громадських слухань та надавати посилання для підключення до відеоконференції.

Посилання для підключення до відеоконференції створюється уповноваженим органом та надається суб'єкту господарювання під час узгодження з ним дати та часу проведення громадських слухань.

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля оприлюднюються суб'єктом господарювання відповідно до вимог частини третьої статті 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Звертаємо увагу, що з 31.07.2023 розмір плати за проведення громадського обговорення в процесі здійснення оцінки впливу на довкілля обраховується відповідно до наказу Міндовкілля від 03.09.2020 № 117.

В Реєстрі можуть бути оприлюднені завантажені суб'єктом господарювання документи, необхідні для отримання висновку з оцінки впливу на довкілля, якщо в оголошенні про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля зазначено інформацію про час та дату проведення громадських слухань та посилання для підключення до відеоконференції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь