Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Делегація з Делятина відвідала гміну Всхова у Польщі...

Дата: 16.06.2023 20:15
Кількість переглядів: 331

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Минулих вихідних делегація з керівництва Делятинської територіальної громади відвідали Республіку Польща, а саме Любуське воєводство гміну Всхова. Візит був здійснений в рамках партнерського співробітництва з метою зміцнення взаєморозуміння та дружби між українським та польським народами. 
21 квітня цього року в Делятинській селищній раді між Делятином та Всховою було підписано партнерську угоду про офіційне партнерське співробітництво, яке передбачає співпрацю та обмін досвідом у різних галузях, а також спільне обговорення ходу виконання даної Угоди не рідше одного разу на рік.

До слова, мер гміни Всхова Конрад Антков’як особисто доставляв вантаж із гуманітарною допомогою для постраждалих від війни українців та військовослужбовців, які перебувають у зоні бойових дій. 
В рамках візиту проведено зустріч із маршалеком та сенатором Любуського воєводства. Відвідали костел, місцевий музей, будинок культури, бібліотеку, завод із вирощування шампіньйонів, місцеву сироварню, майстер-клас із гончарства. Після зустрічі із керівником місцевого комунального підприємства отримали багато корисної інформації, зокрема в напрямку утилізації та вивезення ТПВ та роботи очисних споруд. 
В найближчому майбутньому планується тісна співпраця в галузі освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь