A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбулася обласна спартакіада на підтримку ЗСУ: маємо чудові результати!

Дата: 22.05.2023 16:18
Кількість переглядів: 664

Відбулася друга благодійна спортивно-патріотична акція «Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України», присвячена Дню героїв

В Івано-Франківську відбулася друга благодійна спортивно-патріотична акція «Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України», організована Івано-Франківською обласною радою. Цього року акція була присвячена Дню героїв, який в Україні відзначають 23 травня.

Благодійна спортивно-патріотична акція проходила у форматі спартакіади, в рамках якої органи місцевого самоврядування  виставили свої команди у шести видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, бадмінтон, шахи і шашки.

Загалом до участі у акції зголосилися 32 команди всіх рівнів органів місцевого самоврядування, а це – близько 350 учасників. Умовою участі було визначено благодійний внесок у розмірі 200 тисяч гривень для обласної ради та по 20 тисяч гривень для міських, селищних та сільських рад.

«Я прекрасно усвідомлюю, що насправді кожна громада, кожен з вас щоденно дбає за те, аби надати посильну допомогу нашим Збройним Силам. Наша акція є символічним виявом солідарності органів місцевого самоврядування зі Збройними Силами і демонстрація того, що ми хочемо наблизити нашу Велику Національну Перемогу. Також це вияв солідарності між нами – всередині системи місцевого самоврядування. Адже, окрім такої доброї справи, як допомога нашим військовослужбовцям, ми маємо нагоду зустрітися, поділися досвідом, обмінятися думками та ідеями», – сказав голова обласної ради Олександр Сич.

 

За результатами благодійної спортивно-патріотичної акції «Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України» вдалося зібрати майже півмільйона гривень – у формі фінансової допомогу для ЗСУ, а також шляхом надання військового спорядження для потреб військових частин, які базуються на території Прикарпаття на загальну суму близько 3 мільйонів гривень.

Захід проводиться представниками місцевого самоврядування області з метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України, а також для посилення співпраці органів місцевого самоврядування області і пропаганди фізичної культури, спорту та здорового способу життя.

За результатами дводенного спортивного поєдинку, в якому активно брали участь голова Делятинської громади Богдан Клим’юк та наші депутати, нам вдалося здобути чудові результати, зокрема вибороти І місце серед команд-учасниць  з мініфутболу, І місце у поєдинках із бадмінтону та гідно представити громаду в інших видах спорту, а  саме: у  волейболі, настільному тенісі, бадмінтоні, шахах і шашках.

Всі учасники Акції отримали пам'ятні медалі, а переможці у видах спорту нагородженні грамотами та кубками.

До слова, взявши участь в аналогічній спартакіаді минулого року, наша громада здобула почесне ІІ загальнокомандне місце, а переможцем стала команда обласної ради. 

А тепер головне: підведено підсумки і оголошено результати

В загальнокомандному заліку перемогу здобули:

І місце - Івано-Франківська обласна рада,

ІІ місце - Делятинська селищна рада (впевнено підтвердили минулорічний результат),

ІІІ місце - Долинська міська рада.

Щирі вітання! Дякуємо всім за участь та чудовий результат!

Слава Україні! Вперед до перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

  • Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь