Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

14 – 16 листопада в Трускавці проходить семінар-тренінг на тему “Розвиток потенціалу регіональних та місцевих органів влади в сфері кризового реагування, відновлення та надання публічних послуг”... 

Дата: 15.11.2022 09:59
Кількість переглядів: 139

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису14 – 16 листопада в м. Трускавець Львівської області проходить семінар-тренінг на тему “Розвиток потенціалу регіональних та місцевих органів влади в сфері кризового реагування, відновлення та надання публічних послуг”. 

Протягом цього часу, за участі представників органів державної влади та місцевого самоврядування Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Закарпатської областей, регіональних координаторів ПРООН та експертів, тривало обговорення стану та перспектив стратегічного планування розвитку громад в Україні, переймали практичний досвід розробок та імплементації плану з подолання негативного впливу COVID-19 на соціально-економічний розвиток Херсонської та Івано-Франківської області у рамках впровадження I та II фази проєкту SCR. 

Заплановано ще бесіду на такі актуальні теми як інтеграція ВПО в громадах, основи цифровізації на практиці, можливості розширення онлайн послуг, особливості надання соціальних, медичних та освітніх послуг в період воєнного стану,  відновлення та економічний розвиток на рівні територіальних громад, а також про партнерство.

Захід організований програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Великої Британії. Висловлюємо щиру вдячність організаторам та спікерам за надану  можливість ділитись успішними практиками щодо реагування на виклики, спричинені війною.

Здобувати досвід та обмінюватись ідеями - цікавий та необхідний процес, сповнений емоціями, новими знайомствами та зустрічами з давніми друзами та партнерами...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь