A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

На Прикарпатті презентували туристичний портал «BOIKY»

Дата: 26.10.2022 11:59
Кількість переглядів: 101

Туристичний інформаційний ресурс «BOIKY» днями презентували у Центрі спадщини Вигодської вузькоколійки.

Інтернет-ресурс «BOIKY» (https://boiky.life/) автори проєкту, Андрій Сікан та Юрій Гулей, створили та розпочали наповнювати інформацією про культурні, історичні, природні пам’ятки бойківського регіону, а також атракції, можливості для дозвілля, заклади харчування, розміщення, туристичні маршрути, послуги. Під час публічної презентації автори запросили до співпраці найближчі тергромади бойківського етнорегіону, представників туристичної індустрії та сфери послуг.

Проєкт «Створення туристичного інформаційного ресурсу «BOIKY» став одним з трьох мікропроєктів, який переміг у конкурсі мікроініціатив «Літньої школи молодіжного розвитку», організованої Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття спільно з ГО «Простір молоді» в рамках роботи «Молодіжного інтеграційного центру «Захід» за підтримки USAID.

Захід також мав й інтеграційну мету – знайомство та обмін досвідом представників Заходу і Сходу України. Так досвідом створення бренду території та просування її туристичних можливостей поділились представники ГО «Гуцулики», що є авторами вже відомого Інтернет-порталу «Верховина».

Своєю чергою досвідом об’єднання крафтових виробників та створення гастромандрівок поділилась керівниця ГО «Харчовий кластер Східної України» Олена Брюховець. Зокрема, вона розповіла проєкт «Розвиток місцевого туризму шляхом створення та просування громадами Донецької області регіонального продукту «Мандруй за смаком!» та проєкт «Шлях, позначений сіллю».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь