Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Головне управління Пенсійного фонду України в області інформує

Дата: 10.10.2022 14:57
Кількість переглядів: 128

За даними Пенсійного фонду України станом на 05.10.2022 на фінансування пенсійних виплат пенсіонерам області спрямовано 96,08 млн гривень. Пенсії профінансовано через банківські установи на карткові рахунки пенсіонерів з датами виплат 4 жовтня, через відділення поштового зв’язку з датами виплат з 4 по 6 жовтня.

В області на фінансування виплат житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу вересня поточного року спрямовано 16,02 млн грн, в т. ч. - через АТ «Укрпошта» - 4,03 млн грн та через уповноважені банки - 11,99 млн гривень.               

Сервісними центрами Головного управління впродовж вересня надано 24,1 тис. послуг громадянам, в т. ч. прийнято: 1697 заяв на призначення пенсій,  2476 заяв на перерахунок пенсій та 1629 дзвінків на «гарячу» телефонну лінію.

Під час виїзних прийомів на віддалених робочих місцях у територіальних громадах області, відповідно до графіків, затверджених угодами про співпрацю, громадянам надано 2698 послуг.

З початку широкомасштабного вторгнення росії, починаючи з 24.02.2022 по теперішній час, до сервісних центрів звернулись 6151 внутрішньо переміщених осіб, в т. ч. у вересні -720 осіб, яким надано весь спектр послуг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь