A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

До уваги побутових клієнтів ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут»

Дата: 27.09.2022 13:59
Кількість переглядів: 326

Керівництво ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» змушене прийняти рішення про припинення особистого прийому побутових споживачів природного газу у своїх відділеннях.

 

З 01.05.2022 року всіх побутових клієнтів компанії було автоматично переведено до постачальника «останньої надії». Усі наші спроби відновити роботу в секторі постачання блакитного палива для потреб населення не зустріли розуміння з боку державних інституцій.

 

Не зважаючи на це, протягом останніх п'яти місяців ми забезпечували стабільну роботу наших відділень і персоналу, щоб надавати підтримку клієнтам. Починаючи з 01.10.2022 року особистий прийом побутових споживачів буде здійснюватися у відділенні за адресою: м. Івано-Франківськ, вул Бельведерська 32а.

 

При цьому, у всіх точках контакту побутові споживачі можуть отримати інформацію щодо прав, чинного законодавства та наявних способів для вирішення спорів на інформаційних стендах загального доступу, а також зареєструвати звернення, отримавши вхідний номер. Крім того, ми продовжуємо підтримувати роботу наших онлайн-сервісів та контакт-центру.

 

Надіслати заяву на повернення переплати або помилково сплачених коштів до ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» можна на нашу поштову адресу: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська 32а або на електронну скриньку: contact@ifgaszbut.com.ua 

 

Інформація про порядок повернення коштів, сплачених на рахунок ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут», роз’яснення щодо необхідних документів та бланк заяви опубліковані на нашому на нашому офіційному вебсайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь