A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

З Днем Незалежності України!!!

Дата: 24.08.2022 09:02
Кількість переглядів: 507

  Вельмиповажні жителі Делятина, Заріччя, Білих Ослав, Чорних Ослав і Чорного Потоку Делятинської територіальної громади! У серцях українського народу серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності у символ свободи і праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – наш обов`язок. Прийміть щирі побажання з нагоди великого національного і державного свята – 31-ї річниці Незалежності України! День Незалежності підкреслює важливість цінувати та захищати суверенітет і цілісність нашої Держави. Уже майже дві сотні днів триває кровопролитна війна з ненависним російсько-московським агресором. Та маємо тверду впевненість, що український народ у нерозривній єдності зі Збройними Силами України очистить рідну українську землю від рашистської навали. Наша громада чималим постійним обсягом гуманітарної допомоги для фронту вносить свій  вклад у перемогу над ворогом. Надали прихисток і турбуємось про проживання у нашій громаді декількох сотень вимушених переселенців зі Сходу. Не віддаваймо себе в обійми зневіри, розчарування та невдоволення. Наповнюймо свої серця державницьким і національним духом, уміймо у кожній днині в умовах воєнного стану розпізнати і задовільнятися прекрасним, щирим, мудрим і благородним.

Сьогодні віддаємо низький уклін і висловлюємо щиру вдячність за самопожертву і сміливість нашим героям військовим, які  щодня дарують нам нові ранки і спокійні ночі, волонтерам і  благодійникам, підприємцям та заробітчанам, всім жителям громади, які долучаються до великої спільної боротьби, всім тим, хто своїм внеском та пожертвою наближає довгоочікуваний День Перемоги.

У день народження рідної Держави зичу Вам усім і Вашим родинам незламного духу наших предків, незборимої віри батьків. Нехай спільні дії і щедра праця об`єднують нас, щоб твердо і впевнено розвивалася наша громада. Зі святом! Із найкращими побажаннями Богдан КЛИМ`ЮК, голова Делятинської селищної ради територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь