A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новації у програмі єПідтримка: З 3-го кварталу цього року учасниками програми можуть стати громадяни, які не мають смартфона та Дії

Дата: 16.02.2022 09:33
Кількість переглядів: 276

Президентом України ініційовано програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час карантину. Держава вдячна тим людям, які вакцинувались, і пропонує за рахунок коштів, наданих за участь у кампанії вакцинації, підтримати бізнес у сфері культури, спорту, перевезень, які найбільше постраждали під час карантину.

Проєкт єПідтрика реалізують Мінекономіки, Мінкульт, Нацбанк та Кабінет міністрів України. Команда Мінцифри розробляє технічну частину реалізації ініціативи Президента. Ми робимо все, щоб українці змогли отримати допомогу якомога зручніше і швидше.

Програма реалізовуватиметься в декілька етапів. З 19 грудня — отримання коштів відбувається через застосунок Дія. Це — найшвидший і найпростіший спосіб. Адже процеси в Дії та її обмін даними налаштовані якісно.

Станом на 9 лютого програмою єПідримка скористалися 9,5 млн українців, які відкрили картки в банках. 8,3 млн українців подали заявки в Дії на отримання виплат. 2,7 млрд грн українці вже витратили

ТОП напрямки, де витрачалися кошти за програмою: книжкові магазини (968 657 377), кінотеатри (605 344 506), перевезення залізницею (302 164 596), театри (271 523 248), спортивні клуби (262 642 989), аптеки (для людей віком старше 60 років) 240 340 949.

З 3-го кварталу 2022 року буде запропоновано альтернативний механізм нарахування 1000 гривень громадянам, які не мають смартфона та Дії.

Виплати отримають усі громадяни України, які мають повний курс вакцинації, незалежно від того, коли вони вакцинувалися.

Команда Мінцифри реалізує технічну частину впровадження послуги в застосунку Дія. Щоб людям було зручно отримати цю 1000 грн без контактів з іншими людьми та держустановами.

Заявку можна подати до кінця терміну дії програми, тобто до 18 грудня 2022 року. На витрату 1000 грн є 9 місяців з моменту їх зарахування на картку.

Детальніше про програму читайте на вебсайті ОДА у рубриці «Цифровізація» (меню «Про важливе») за посиланням https://www.if.gov.ua/cifrovizaciya/programa-yepidtrimka


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь