Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Оголошення про громадське слухання (погодження детальних планів території)

Дата: 15.02.2022 09:52
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Делятинська селищна рада інформує про те, що 16 лютого 2022 року о 09:00 год  в приміщенні селищної ради  смт Делятин по вул. 16 Липня, 273  відбудеться громадське слухання про врахування громадських інтересів щодо розробки та погодження детальних планів територій згідно списку:

 

  1. Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Паньку Василю Петровичу,  площею 0,1479 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку  в с. Чорні Ослави   уч. Козова.
  2. Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Пліщуку Івану Дмитровичу, площею 0,0495  га для розміщення об’єктів дорожнього сервісу(шиномонтажу, СТО, магазину) в смт Делятин по вул. Лотовий.
  3. Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Тимінському Ярославу Івановичу, площею 0,05 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  с. Чорний Потік по вул. Б. Хмельницького.
  4. Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Шовгенюку Андрію Васильовичу площею 0,1083 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  с. Чорний Потік по вул. Б. Хмельницького.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь