A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Вітаємо з професійним святом працівників зовнішньої розвідки України!

Дата: 24.01.2022 09:06
Кількість переглядів: 127

Свято встановлено згідно з указом Президента 22 листопада 2018 року «Ураховуючи значний внесок співробітників розвідувальних органів України у справу забезпечення захисту національних інтересів України від зовнішніх загроз, а також життя, здоров’я її громадян та об’єктів державної власності за межами України, зміцнення обороноздатності держави, з метою відродження національної розвідувальної ідентичності та започаткування сучасних традицій вшанування звитяг зовнішньої розвідки України».

Дата обрана не випадково: саме 24 січня 1919 року в Українській Народній Республіці було створено перший підрозділ загальнодержавної розвідки. Відтоді у складі Політичного департаменту Директорії УНР почав працювати відділ закордонної інформації з метою проведення розвідувальної роботи щодо активно чинних проти УНР ворогів, а також стосовно країн – потенційних супротивників...

З нагоди професійного свята щиро вітаємо українських розвідувальників та всіх причетних до цієї важливої галузі працівників!
Ваша відданість конституційному обов'язку заслуговує високої пошани і поваги, щиро віримо, що ваш високий професіоналізм,  патріотизм та наполегливість сприятимуть успішному виконанню поставлених завдань задля зміцнення безпеки і подальшого процвітання України.

Сьогодні завдання, які стоять перед розвідувальними підрозділами, - надважливі, оскільки розуміння безпеки змінилося, змінилися відповідно інструменти захисту та оборони. Від злагодженої роботи зовнішньої розвідки залежить виявлення загроз та своєчасне реагування на ті виклики, які несуть у собі сучасні методи боротьби, важливим є ще і те, що робота українських розвідників допомагає зберегти життя тих, хто  стоїть на сторожі і захищає кордони нсхідні кордони України.

Щиро бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, невичерпного, оптимізму, успішного виконання поставлених перед вами завдань, віри в себе і свою найкращу країну, нових успіхів та  нових перемог, впевнено йти до своєї мети і бути корисними Україні! 

З повагою селищний голова Богдан Клим'юк, виконавчий комітет та депутатський корпус Делятинської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь