Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

НАЗК затвердило Порядок інформування про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування

Дата: 07.12.2021 10:36
Кількість переглядів: 353

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) затвердило Порядок інформування про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування, який набуває чинності 1 грудня 2021 року. 

Нагадуємо вам, що повідомлення про суттєві зміни у майновому стані потрібно подавати протягом 10 днів з моменту отримання доходу, купівлі майна або здійснення видатку на суму, яка перевищує 50 ПМ. 

Крім того повідомити НАЗК про суттєві зміни у майновому стані потрібно не лише, якщо разовий видаток перевищує 50 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (ПМ) (у 2021 році – 113 500 тис. грн), але й якщо вартість майна, яке коштує понад 50 ПМ, буде сплачуватися частинами, розмір яких не перевищує визначений поріг. У такому разі, повідомлення варто подати після переходу права власності на таке майно.

Обов’язок подавати повідомлення про суттєві зміни мають службові особи, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, а також декларанти, які займають посади, пов’язані з високим рівнем корупційних ризиків. Перелік таких посад можна знайти за посиланням: https://bit.ly/3dw0QBZ

Докладніше з Порядком інформування НАЗК про зміни у майновому стані за посиланням: https://bit.ly/3lkqe0J

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь