A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Майданчик зі штучним покриттям в с. Білі Ослави відкрито!

Дата: 18.11.2021 13:21
Кількість переглядів: 627

17 листопада в с. Білі Ослави Делятинської громади  відбулося урочисте відкриття, спортивного майданчика зі штучним покриттям. Загальна вартість спортивного майданчика склала 2,4 мільйонів гривень, з них півтора мільйоникошти обласного бюджету. Об’єкт розміщено на території  Білоославського ліцею. ім. М. Підгірянки, який є найбільшим навчальним закладом у територіальній громаді.

Із такою знаковою для села подією білоославчан привітали  поважний гість - голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич та голова Делятинської територіальної громади Богдан  Клим'юк.

Загалом, як зауважив голова Делятинської громади Богдан Климюк, це вже пятий спортивний обєкт, який вдалося відкрити за підтримки обласної ради від часу обєднання територіальної громади.

"Щоразу тішуся, коли відкривають спортивні майданчики, тим більше, коли вони біля школи. Коли обласна рада спрямовує кошти на розвиток спортивної інфраструктури, то ця інфраструктура базується як правило саме біля шкіл. Бо в першу чергу треба дбати про діток, про їхнє здоровя" - відзначив на відкритті спортивного майданчика Олександр Максимович.

Відтепер активна молодь Білих Ослав   матиме змогу розвивати свої спортивні навички, тренуватися та займатися в нових умовах, а юні спортсмени підвищать свою майстерність.  За християнською традицією місцеві священнослужителі  о. Василій та  о. Сергій здійснили обряд освячення та помолилися за всіх, хто доклався до цієї благородної і доброї справи.

Староста Микола Дячук зазначив, що відкриття такого майданчика є чудовим подарунком для сільської молоді, а директор місцевого ліцею Степан Івасюк наголосив, що розвиток фізкультури та спорту є важливими складовими для учнів ліцею та молодого покоління, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом - це запорука успішного майбутнього нашої країни.

Тому тепер велике прохання до учнів та мешканців села дбайливо ставитися до нового майданчика, щоб мати змогу якомога довше займатися спортом у комфортних умовах.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь