A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбулася робоча зустріч з представниками Надвірнянського бюро Івано-Франківського центру з надання безоплатної правової допомоги

Дата: 10.11.2021 13:02
Кількість переглядів: 490

 

Сьогодні, 10 листопада  в залі засідань Делятинської  селищної ради відбулася робоча зустріч з заступником начальника Надвірнянського бюро Івано-Франківського центру з надання безоплатної правової допомоги Людмилою Туєшин та головним юристом бюро Тетяною Накладюк.

В ході активного діалогу вирішувалось питання щодо сприяння громадянам, які опинилися  у певних життєвих обставинах  та звернулись за допомогою в отриманні якісних юридичних послуг на безоплатній основі в разі потреби. Крім того, досягли домовленості про укладення  Меморандуму про співпрацю, проведення спільних семінарів з юридичних питань у 2022 році. Ця співпраця  вкрай важлива, адже спрямована на  забезпечення гарантій державного захисту конституційних прав і свобод громадян  жителів  територіальної громади, на безоплатну правову допомогу.

В результаті зустрічі  домовились про подальшу співпрацю та організацію роботи з цього питання. Також фахівці центру з надання правової допомоги надали значну кількість інформаційної продукції – буклетів та флаєрів з актуальною інформацією для розповсюдження серед відвідувачів Делятинської селищної ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь