A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Проєкт "Поліклініка без черг" реалізовано!

Дата: 26.10.2021 16:57
Кількість переглядів: 1026

Делятинська селищна рада стала переможцем у Конкурсі від Групи Нафтогаз «Енергія розвитку» з проєктом «Поліклініка без черг» (авторами проєкту є головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку, туризму, інвестицій та проєктної роботи Делятинської селищноїради Олеся Герасим та  працівники КНП "ДЦПМСД", а саме - заступник директора Віта Вінтоняк, організатор із діловодства Леся Федорків, інженер з охорони праці Ігор Лозинський та провідний економіст Олександра Кретова). Завдяки реалізації даного проекту створені умови для забезпечення надання якісної медичної допомоги пацієнтам КНП «Делятинський центр ПМСД» через придбання необхідного обладнання: інформаційного екрану та управляючого комп'ютера реєстратора з термопринтером для олайн-запису пацієнтів до сімейних лікарів, інформації про вакцинацію, отримання послуг про доступні ліки тощо та для виводу поточної інформації.

26 жовтня 2021 року у приміщенні КНП «Делятинський центр ПМСД» за участі голови Делятинської ТГ Богдана Клим’юка, спеціаліста з проєктної діяльності Олесі Герасим, заступниці директора медичного закладу Віти Вінтоняк та представників групи «Нафтогаз» з м. Львова відбулось офіційне відкриття проекту та запущено обладнання. Тепер кожен житель громади матиме можливість уникнути довгих черг- записатись на прийом до свого сімейного лікаря на конкретну зручну годину, отримати актуальну інформацію про вакцинацію та ознайомитися із програмою «Доступні ліки». Надзвичайно приємно, що тепер, використовуючи сучасне обладнання медичні працівники зможуть якісніше надавати медичні послуги населенню, економити час та надавати інформацію про послуги центру.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь