Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбувся практичний семінар зустріч профільних спеціалістів з роботодавцями

Дата: 27.09.2021 08:04
Кількість переглядів: 307

24 вересня в залі засідань Делятинської селищної ради відбувся семінар-нарада із роботодавцями, приватними підприємцями, працівниками закладів державної сфери, комунального та приватного сектора спільно з керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету Іванною Поп’юк, начальником відділу фінансів тарасом Вациком, головним спеціалістом відділу з правової та кадрової роботи Марією Руснак. Метою проведення семінару було інформування роботодавців із переліком послуг Центру зайнятості (Надвірнянська районна філія), задоволення кадрових потреб роботодавців щодо працевлаштування громадян та переваги легальної зайнятості, роз’яснення про недопущення порушень вимог законодавства про працю і зайнятість, недопущення відсутності оформлення трудових відносин із найманим працівником.

Кваліфіковані консультації та роз’яснення на всі запитання надавали:

-Директор Надвірнянської районної філії Центру зайнятості  В. Петрішак (Вступне слово. Вплив нового законодавства на стан ринку праці в Надвірнянському районі)

-Начальник відділу взаємодії з роботодавцями І. Ткач (Переваги легальної зайнятості в Україні. Державне стимулювання роботодавців щодо створення нових робочих місць – компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування)

-Заступник директора, начальник відділу активної підтримки безробітних Надвірнянської районної філії Центру зайнятості  Н. Андрійович (Професійна орієнтація та професійне навчання безробітних)

- Головний державний інспектор відділу з питань гігієни та експертизи умов праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області О. Острижнюк (Легальна робота –соціальна захищеність та соціальна відповідальність)

-Головний спеціаліст – страховий експерт з охорони праці Надвірнянського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування Г. Гутин (Дотримання законодавства з питань охорони праці на ПОУ)

- Головний державний інспектор ДПІ ГУДПС в Івано-Франківській області О. Черленюк (Дотримання норм податкового законодавства)

Підбиваючи підсумки зустрічі, бачимо, що така практика живого спілкування надзвичайно добре сприймається і приносить користь у недопущенні помилок у сфері відносин працівник-роботодавець.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь