Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

В рамках виставки відбулася презентація проєкту "Віртуальна Делятинщина"

Дата: 21.09.2021 14:40
Кількість переглядів: 496

В рамках експозиції в храмі всіх святих українського народу всі охочі мали змогу взяти участь у презентації проєкту  «Віртуальна Делятинщина». Понад 20 відвідувачів випробували на собі 3D окуляри, що дозволило отримати масу позитивних вражень від знайомих та нових краєвидів та об’єктів соціально-культурної спадщини. Місцеві жителі відкрили для себе туристичну Делятинщину з іншого, нового боку.

Керівником проєкту був Назар Верстюк - головний спеціаліст відділу фінансів Делятинської селищної ради, який  у 2020 році працював над його створенням та втіленням. У межах реалізації проєкту  забезпечено здійснення трьох інформаційних кампаній, здійснено організацію пресконференції, виготовлено промоційні відеоролики – популяризація природної спадщини (загальна тривалість 15 хвилин) та поширено їх на Фейсбук –сторінці Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття. Перегляд – понад 10 тисяч осіб.  Інформаційний контент про проєкт поширено у всіх провідних місцевих засобах масової інформації, відеосюжети про хід реалізації ініціативи  були розміщені на місцевих телеканалах. В рамках проєкту створено 3D- екскурсію та записано її на віртуальні окуляри, також понад 25 об’єктів  оцифровано, створено 3D- тури культурної, природньої спадщини і все це розміщено на сайті туристично-інформаційного центру. Під час реалізації вищезазначеного проєкту було придбано матеріально-технічне забезпечення, окуляри віртуальної реальності OCULUS RIFT-2, ноутбук та проектор ACER, екран для проектора, звукові колонки, комплект офісних меблів.

Даний проєкт дозволяє поринути у віртуальну Делятинщину та подорожувати нею в режимі онлайн.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь