A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

У військовій частині на території Делятинської громади відбулися урочистості з нагоди завершення військової кар’єри командира частини полковника Юрія Грицика...

Дата: 13.09.2021 17:01
Кількість переглядів: 880

10 вересня 2019 року у військовій частині А 1807, що знаходиться на території Делятинської громади відбулися урочистості з нагоди завершення військової кар’єри командира частини, полковника Юрія Грицика та звільнення його у запас. Зі словами щирої вдячності та глибокої шани від когорти військовослужбовців привітальне слово виголосив підполковник Павло Жураківський. На святі лунали пісні військовослужбовців частини.

Юрій Володимирович  - депутат Делятинської селищної ради VI та VII Демократичних скликань є зразком гідного служіння українському народові, людиною з високим розумінням честі та патріотизму, завдяки якому військова частина плідно співпрацює з місцевою владою.

 З такою важливою подією у житті командира із привітаннями в частину завітав селищний голова Делятинської територіальної громади Богдан Клим’юк. Відповідно до розпорядження голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича «Про нагородження цінним подарунком», він передав командиру цінний подарунок – пам’ятний наручний годинник з гербом обласної ради, а також нагородив Подякою Делятинської селищної ради територіальної громади за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підтримання боєздатності військової частини А 1807, зразкову військову дисципліну та з нагоди 20-річчя командування частиною.

До колективу частини та всіх присутніх звернувся і сам винуватець свята – командир Юрій Грицик: «Дякую всім і кожному за підтримку і повагу, яку всі ці роки я відчував від вас. Дякую за вашу мужність. Хоробрість, героїзм та стійкість у важкі часи випробувань. Я  щасливий, що знаю таких людей у своєму житті. Сподіваюсь, ми один в одного перейняли найкраще, зміцніли та згуртувалися». Завершився захід урочистим маршем  особового складу із відданням військового вітання командиру полковнику Юрію Грицику…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь